PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت سايت رايگان درyahoo

harrypotter722
۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۸
سلام.خواهشا برنامه اي رو كه گفتم براي دانلود بذاريد.ممنون ميشم.منتظرم

من آموزش قدم به قدم ساخت سايت رايگان درyahooرو مي خوام.
خيلي آموزش هست ولي همه قديمي هستن.
منتظرم:)

نیما
۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
من تا جایی که میدونم سایت نمیشه ساخت ولی یک قسمتی هست :

my.yahoo.com

اینجا میتونی صفحه شخصی داشته باشی ...

گوگل کار جالبی کرده و فضا رایگان با همه امکانات در اختیار کاربران قرار میده ، اسم اش هست Google Sites ، آدرس اش هم :

sites.google.com

محسن نوروزی
۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۳
احتمالا منظور دوست‌مون http://geocities.yahoo.com بوده ، البته به نظر من هم سرویس‌های گوگل بهتر هست و سرویس‌های گوگل رو به یاهو ترجیح می‌دم.
اما این سرویس‌ها هر کدوم محدودیت‌های خودشون رو دارند و معمولا اون‌قدر که می‌خوایم انعطاف‌پذیر نیستند، تو اکثر این سیستم‌ها شما فقط می‌تونید یه سری صفحه بسازید و این صفحات هم می‌تونند یه سری قالب مشخص داشته باشندو اکثر این قالب‌ها هم برای زبان‌های چپ به راست طراحی شدند و با فارسی سازگار نیستند، امروزه با توجه به قیمت پایین هاست و دامنه دیگه این‌که برای داشتن سایت بخوایم از سرویس‌های رایگان استفاده کنیم خیلی جالب نیست، اگه شما با سیستم‌های مدیریت محتوا آشنا باشین و بتونید یکی از اون‌ها روی هاست خودتون نصب کنید و ازش استفاده کنید با یه هزینه خیلی کم صاحب یه سایت خوب می‌شید. اگه فرض کنیم شما با 50 مگابایت هاست کارتون راه می‌افته سالی 8500 تومان برای هاست باید بدید و 16000 تومان هم برای ثبت 5 ساله دامنه آی آر ، بنابراین کل مبلغ برای 5 سال می‌شه 61 هزار تومان.
اگه شما به 100 یا 200 یا 300 مگابایت فضا نیاز داشته باشین مبلغ با در نظر گرفتن دامنه برای 5 سال به ترتیب، 91 ، 141 و 175 هزار تومان خواهد بود، که باز هم برای 5 سال مبلغ زیادی نیست.
اگه هم خودتون نتونید یه سیستم مدیریت محتوا نصب کنید می‌تونید با پرداخت مبلغی حدود 50 هزار تومان از اشخاصی که این‌کار رو می‌کنند بخواین این سیستم رو براتون نصب کنند و آموزش‌های لازم رو بهتون بدن، به این ترتیب یه سایت واقعی خواهید داشت و حتی می‌تونید روی هاست خودتون یه فروم هم داشته باشین.