PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Womble MPEG DVD

امیرعلی
۱۱ فروردین ۱۳۸۶, ۰۴:۵۱
شاید با جستجو کردن کلمه mpg edit یا mpg cuter در یک موتور جستجو مثل google صد ها برنامه در رابطه با ویرایش فایل های تصویری پیدا کنید ولی شک نکنید که بسیاری از این برنامه ها کارایی لازم رو ندارند.من به شخصه با بسیاری ازاین برنامه ها کار کردم که مشکلات کلی اونها یکی از بین بردن کیفیت تصویر ویرایش شده نسبت به فایل اصلی بود و دیگری زمان زیاد برای عمل رندر... در هر صورت نرم افزار Womble MPEG این اجازه رو به شما میده که بدون استفاده از منو های پیچیده نرم افزار های حرفه ای برای کار های ساده مثل ویرایش فایل های mpg,vob,avi بدون افت کیفیت عمل کنید.

* از ویژگی های مهم و اصلی این نرم افزار یکی CUT کردن قوی اونه مثلا فرض کنید می خواهید قسمتی از یک فایل که در برنامه ای مانند progdvb از کارت کپچر تهیه کردید رو برش کرده و بدون دردسر و زمان برای رندر مجدد از اون استفاده کنید دراینجاست که در عرض چند ثانیه قسمت مورد نظر شما بدون افت کیفیت در یک فایل جدید برای شما آماده میشه...
دیگری :
* امکان استفاده از effect های متنوع صوتی و تصویری.
* امکان ویرایش تصاویر بصورت Time line

این نرم افزار محصول شرکت Womble Multimedia است که سایتی با همین نام نیزدارد.

این نرم افزار مفید در قسمت "آرشیو نرم افزار های رایانه" سایت در دسترس است.

تصویری از نرم افزار :

http://www.womble.com/images/screenshotsDVD/DVD.gif

rasool
۱۷ شهریور ۱۳۸۶, ۰۲:۵۳
چطوري دانلود كنم

امیرعلی
۱۷ شهریور ۱۳۸۶, ۰۴:۲۴
رسول عزیز ابتدا ورود شما را به تالار های گفتگو چارنبش خیر مقدم می گویم.

"راهنمای کامل دریافت فایل از سایت در قسمت "اخبار و قوانین سایت" به طور کامل توضیح داده شده،من بطور خلاصه مراحل رو برای شما توضیح می دهم و لی حتما بخش مربوطه را مطالعه فرمایید."

برای استفاده از آرشیو نرم افزار ها:

1. در قسمت بالای صفحه سایت بروی گزینه " بانک نرم افزار چارنبش " کلیک کنید.

2. در صفحه باز شده بروی گزینه " آرشیو برنامه های رایانه " کلیک کنید.

3. نرم افزار" Womble " را جستجو کرده سپس بروی نام کامل نرم افزار کلیک کرده تا مراحل ارسال انجام شود.

* توجه داشته باشید که در قسمت " آرشیو برنامه های رایانه " جستجو انجام شود.

usef8000
۱۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۰۵
بابا این که دانلود نمیشه

امیرعلی
۲۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۳
مشکل شما چیه ؟ در کدام قسمت از ارسال مشکل دارید ؟