PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vcd cutter

harrypotter722
۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۱
من یه دی وی دی رو به دایویکس یا وی سی دی تبدیل می کنم.مثلا میشه1.5گیگ.حالا من اینو نمیتونم تو یه وی سی دی بزنم.حجمش بالاست.می خوام اینو دو قسمت کنم.یعنی هر کدوم750مگابایت.که تو دوتا سی دی جا بشه و در سی دی پلیر پخشش کنم.با چه برنامه ای میتونم اینو نصف کنم؟یکی می گهvcd cutter.که کار باحاش سخته و هیچی نفهمیدم.یکی می گه با یولید.که اونم نمیشه.اگه میشه راهنمایی کنید.:confused:

نیما
۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۵۶
در بانک نرم افزار dvd to vcd را جستجو کنید ، یک برنامه پیدا میشه

Ease.DVD.to.VCD.Ripper.v1.10.WinALL

این برنامه DVD را مستقیم VCD تبدیل میکنه ...

harrypotter722
۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۱
ببخشید مثل اینکه شما درست متوجه نشدید.من دقیقا همین برنامه رو از بانک شما دریافت کردم.میدونم.این برنامه دی وی دی رو مستقیما به وی سی دی تبدیل میکنه ولی نه به دو قسمت.یا بهتر بگم.به یک پارت.که مثلا میشه1گیگ که نمیتونم تو وی سی دی بریزم پس در نتیجه باید دو پارتش کنم که تو دوتا سی دی بریزم.من یه برنامه برای چند پارت کردن یه فایل(یعنی یک فیلم یک پارته)می خوام.امیدوارم خوب بیان کرده باشم تا شما متوجه بشید.:)

محسن نوروزی
۲۹ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۹
ببیند موقع رایت vcd دیگه حجم مهم نیست! بلکه زمان فیلم هست که مهم هست، اگه زمانش کمتر از 80 دقیقه باشه که تو یه سی دی جا می شه وگرنه هم که باید بریزیدش تو دو یا چند سی دی.
تا اونجا که من تو ذهنم هست خود nero کار تقسیم فایل رو انجام می‌ده و اگه زمانش بیش از 80 دقیقه باشه می ریزه رو دو تا، غیر از اینه؟
شما با چی می‌خواین رایت کنین، با یه نرم‌افزار غیر از nero?

harrypotter722
۳۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۵۷
بله.می خوام با nero رایتش کنم ولی وقتی حجمش بالا باشه خب پیغام میده و توی یه سی دی جا نمیشه.
تا اونجایی که می دونمneroخودش این کار رو انجام نمیده.
اگه انجام میده ممنون میشم به منم بگید.

من یه برنامه برای دو پارت کردن فیلم می خوام.همین.

منتظرم_محمد;)

محسن نوروزی
۳۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۳۹
سلام
شرمنده دوست عزیز حق با شما هست، nero این‌کار رو نمی‌کنه، نمی‌دونم چرا ولی فکر می‌کنم یه بار nero این کار رو برای من انجام داد! ولی خوب الان که تست کردم همچین چیزی نبود!
به هرحال برای تقسیم ویدئو به چند تا قسمت نرم‌افزارهای مختلفی وجود دارن. معروف‌ترین‌شون حداقل تو ایران همون vcd cutter هست، که البته نسخه‌های مختلفی داره و هر کدوم یه شکلن! البته کار باهاش خیلی سخت نیست ولی معمولا کرکش مشکل داره!
راه دوم استفاده از نرم‌افزارهای میکس فیلم هست مثل همون یولید که خودتون گفتین و یا پریمایر یا movi maker که روی خود ویندوز هست، تو این حالت کافی هست شما فیلم رو دارگ کنید توی قسمت timeline وبعد تا اونجایی رو که می‌خواید انتخاب کنید، ولی خوب معمولا ذخیره شدن یه فیلم تو این نرم‌افزارها خیلی زیاد طول می‌کشه و به دردسرش نمی‌ارزه! مگه این که بخواهید فیلم رو میکس هم بکنید.
راه سوم هم استفاده از نرم‌افزارهایی هست که حجم کمی دارن و دقیقا برای همین منظور یعنی تقسیم یک ویدئو به چند قسمت ساخته شدن، من که گشتم تعدادشون خیلی زیاد بود و خیلی‌هاشون هم رایگان بودن ، یکی‌شون که ظاهرا مشکلی نداره و یه اسم و رسمی هم داره نرم‌افزار Ultra Video Splitter هست که خوشبختانه تو بانک چارنبش هم موجوده. البته آخرین نسخه این نرم‌افزار نسخه 5 و خورده‌ای هست ولی نسخه موجود تو بانک چانبش 3.8.4 هست! که همون هم کار شما رو راه می‌اندازه و ان شاء الله دوستان تو بروز رسانی بانک نسخه آخر این نرم‌افزار رو هم اضافه می‌کنند.
یکی دیگه از نرم‌افزارهای این زمینه هم McFunSoft Video Capture Convert Split Merge Burn Studio 6.7 هست که خوشبختانه اون هم تو بانک چارنبش موجود هست.
و بالاخره آخرین نرم‌افزاری که می‌تونم معرفی کنم Power Video Converter هست که اون رو هم می‌تونید از بانک چارنبش بگیرید.
فکر می‌کنم حداقل یکی از این نرم‌افزارها مشکل تون رو حل کنه! البته نرم‌افزار Magic Video Converter هم یکی دیگه از این نرم‌افزارها هست که اون هم تو بانک سایت موجوده! من خودم سر فرصت سعی می‌کنم تست‌شون کنم و بهترین شون رو معرفی کنم،‌شما هم اگه این‌کار رو بکنید کمک بزرگی به بقیه دوستانی که چنین مشکلی دارن خواهید کرد

rmb1099
۱۹ شهریور ۱۳۸۷, ۱۷:۱۸
1- در ورژن های بعد از 7 nero برنامه تبدیل DVD به هر تعداد CD وجود دارد که البته زمان تبدیل یک مقدار زیاد است.
2- شما در تبدیل یک فیلم DVD با حجم مثلا 4 گیگ به فیلم Divx می توانید کیفیت های مختلفی انتخاب کنید که نتیجه ان 1، 2 و... تعداد CD با حجم 700 مگ شود.
3- پخش فیلم Divx فقط در برخی از سی دی پلیر ها مقدور است، اگر سیستم شما از Divx پشتیبانی نمی کند نسخه های VCD (با کمک nero) تهیه کنید.
4- از بین برنامه های ویرایش VcdCutter از ساده ترین ها است. اگر نمی توانید با آن کار کنید نسخه ای که استفاده می کنید بیان کنید تا من راهنمای تصویری از کار با آنرا برایتان تهیه کنم.
5- نرم افزار MpegDirect-maker هم می تواند کار تبدیل کردن و تقسیم کردن را در زمان مناسبی انجام دهد.