PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : VB.net

ayehco
۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۲۶
سلام من مهندس کامپیوترم و برنامه نویسی کار می کنم بیاید انجمن راه بندازیم و پرسش و پاسخ در این زمینه بذاریم

mahdiakbarzadeh
۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۱
سلام من مهندس کامپیوترم و برنامه نویسی کار می کنم بیاید انجمن راه بندازیم و پرسش و پاسخ در این زمینه بذاریم

سلام:
من می خواهم در فرم ویندوز از کریستال ریپورت استفاده کنم. به این صورت که داده های موجود در یک کنترل اکسل موجود در یک ویندوز اپلیکیشن بر روی کریستال ریپورت وارد شود و یا بر آن تحلیل صورت گیرد.
خیلی ممنون!

mahdiakbarzadeh
۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۴
چگونه می توان از طریق فرم ویندوز در VB.net دستور ایجاد چارت یا نمودار در یک فایل اکسل را صادر کرد.
مثلا یک فایل اکسل باز شود و یک نمودار یا چارت در آن رسم شود و داده های خواسته شده در نمودارها لحاظ شود.

mahdiakbarzadeh
۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۵
چگونه می توان از طریق فرم ویندوز در VB.net دستور ایجاد چارت یا نمودار در یک فایل ورد را صادر کرد.
مثلا یک فایل ورد باز شود و یک نمودار یا چارت در آن رسم شود و داده های خواسته شده در نمودارها لحاظ شود.

mahdiakbarzadeh
۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۶
چگونه می توان یک تایمر را در یک فرم ویندوز راه اندازی کرد تا از به صورت معکوس یک زمان خواسته شده را لحاظ کند

mahdiakbarzadeh
۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۷
چگونه می توان یک پروژه نصب را تکمیل کرد که هنگام نصب شدن برنامه و اجرای ان error ندهد

mahdiakbarzadeh
۲۴ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۳۹
آیا می توان یک فرم ویندوز را به یک فرم Html ارتباط داد .مثلا هنگامی که کاربر از طریق اینترنت فرم Html را باز می کند بتواند وارد فرم ویندوز شود؟
چگونه؟

jamali2
۸ اسفند ۱۳۸۷, ۰۳:۰۳
لطفا فایل pdfاموزش vb.net بزارید

ayehco
۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
برات یه مجموعه پی دی اف آموزش وی بی گذاشتم کمی انگلیسی بلد باشی می تونی استفاده کنی به خصوص از مثال هاش امید وارم موفق باشید
لینکش رو می ذارم
http://rapidshare.com/files/204354523/Introduction_to_Visual_Basic_2005.rar.html

mahdiii
۲۰ فروردین ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰
اگه سئوال دارید بپرسید که اگه بلد بودم جواب میدم 100%

ayehco
۲۶ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۰۷
با سلام.
فایل پی دی اف وی بی خواستید اگر در سطح های مقدماتی تا متوسط بخواید من به زبان فارسی دارم کاری اگر می خواهید برای من ایمیل بفرستید براتون ارسال کنم.
engineer.l.poolad77@gmail.com
لطفا در قسمت موضوع بنویسید درخواست pdf که بدونم این ایمیل در چه رابطه ای هست