توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ?how to use your softwares
harrypotter722
۲۷ تیر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۸
سلام.اول از تمام راهنمايياتون ممنونم.واقعا سازنده بود.ولي من يه مشكل دارم.حالا با خودتون ميگيد عجب گير يه كنه اي افتاديم ها.هيچي هم حاليش نيست.درسته.ممكنه من در مورد اينترنت و دانلود و غيره چيز كمي بدونم.ولي در مورد دي وي دي و اينجور چيزها هوش سرشاري دارم:d
من از بانك شما برنامه رو گرفتم ولي خب اين برنامه دو تا پارت داره.حالا من چجوري اين دو رو بهم بچسبونم تا بشه اجراش كرد.تو هر كدوم هم ميرم بازم نميشه.دوتاش هم كه شبيه به همه.اصلا اينها رو ول كنيد.فقط بمن قدم به قدم بگيد كه چيكار بايد بكنم.تازه كرك هم داره.قدم به قدم بهم بگيد كه چجوري اين رو نصبش كنم.خيلي خيلي ممنونم و منتظرم_محمد(سال سوم رياضي).;)
محسن نوروزی
۲۷ تیر ۱۳۸۷, ۲۲:۲۸
دوست عزیز اولا که ندانستن اصلا عیب نیست و نپرسیدن عیب هست، ثانیا محیطهایی با عنوان فروم یا تالارهای گفتگو مثل همین سایت اصلا برای پرسش و پاسخ هست ، تا کسی که قبلا یه چیزایی رو یاد گرفته و تجربه کرده اونا رو در اختیار بقیه بگذاره و در مقابل چیزایی که بلد نیست رو یاد بگیره. شما هم میتونید چیزایی رو که بلدین به بقیه یاد بدین، مثلا خود من اطلاعاتم از دی وی دی خیلی کمه و خوشحال می شم که شما تاپیکهایی برای آموزش مطالبی که بلد هستین راه بندازین.
در خصوص این سوال هم باید بگم شما باید اول نرمافزار winrar رو روی سیستمتون نصب کنید البته اگه قبلا نصب نکردید. بعدش کافی هست که روی پارت اول کلیک راست کنید و گزینه extract here رو انتخاب کنید تا فایلها به صورت اتوماتیک از حالت فشرده خارج بشن، ضمنا قبل از شما دو نفر دیگه سوال مشابه این رو تو سایت پرسیدن:
http://forum.charnabsh.com/-charnabsh-t711.html
http://forum.charnabsh.com/-charnabsh-t820.html
در خصوص کرک هم باید بگم بستگی به نرمافزاری داره که دانلود کردین و معمولا روشهای مختلفی هست، اگه بگید کدوم نرمافزار مورد نظرتون هست شاید بیشتر بتونم کمک کنم.
اگه لازم بود بفرمایین تا آموزش برنامه winrar رو هم براتون بزارم، البته اگه بگردین خودتون پیدا میکنید
محسن نوروزی
۲۷ تیر ۱۳۸۷, ۲۲:۳۸
دوست عزیز این هم آموزش winrar دو تا فایل هست، فایل شماره 1 رو اول بخون و فایل شماره 2 رو بعدش. مدیران محترم سایت هم لطف بکنن محدودیت سایز فایل ضمیمه رو زیاد کنند که آدم مجبور نشه یه فایل 4 صفحهای رو دو تا فایل کنه!