PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : software

erfan138719
۱ تیر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۵
با سلام من خواستار نرم افزار یا ترفندی برای افزایش سرعت اینترنت و اجرای فایلهای فلش هستم البته به جز نرم افزار dsl speed من adsl از شرکت صبا نت دارم . با تشکر لطفا زودتر راهنمایی ام کنید .

نیما
۱ تیر ۱۳۸۸, ۱۳:۳۶
سرعت اینترنت اتون چند ؟

در مورد اینترنت شبانه صبانت ، اگر 10 دانلود را با هم باز کنید در مجموع با سرعت 120kb فایلها را دریافت خواهید کرد. درصورتی که اگر یک فایل دانلود کنید سرعت دانلود آن بیشتر از 10kb نخواهد بود.

pingsft
۲ تیر ۱۳۸۸, ۱۳:۱۱
سرعت اینترنت اتون چند ؟

در مورد اینترنت شبانه صبانت ، اگر 10 دانلود را با هم باز کنید در مجموع با سرعت 120kb فایلها را دریافت خواهید کرد. درصورتی که اگر یک فایل دانلود کنید سرعت دانلود آن بیشتر از 10kb نخواهد بود.
وا قعا؟:o
میشه یه اطلاعاتی در مورد صبا نت بدهید؟آیا سایتی دارد؟

نیما
۲ تیر ۱۳۸۸, ۱۴:۳۹
ngsnet.net

من وضعیت ADSL تهران را نمیدانم ولی اونجا انتخاب های خیلی بیشتری هست

pingsft
۳ تیر ۱۳۸۸, ۱۱:۳۲
ممنون
مثل اینکه متاسفانه فعلا منطقه ما را پشتیبانی نمی کند.:)

harrypotter722
۴ تیر ۱۳۸۸, ۲۲:۵۲
با سلام من خواستار نرم افزار یا ترفندی برای افزایش سرعت اینترنت و اجرای فایلهای فلش هستم البته به جز نرم افزار dsl speed من adsl از شرکت صبا نت دارم . با تشکر لطفا زودتر راهنمایی ام کنید .

عزیزم برای بالا بردن سرعت اینترنتت یه برنامه خوب هست.برنامه ای که خودم هم ازش استفاده می کنم.این برنامه اسمش NetScream است.اگه خودت تونستی پیدا کنی که هیچی اگه نتونستی بگو برات لینک دانلودش رو بذارم.(البته باید برنامه رو اول رجیستر کنی تا بتونی از بالاترین سرعت ممکن برخوردار بشی.).<اگه کرک برنامه رو پیدا نکردی بگو لینک دانلودش رو برات بذارم>.

pingsft
۱۵ تیر ۱۳۸۸, ۱۱:۰۷
با سلام و تشکر
نیازی نیست لینک خارجی بدهید:Dاین برنامه در بانک خودمون هم به همراه key genموجود هست:

NetScream.v1.3.24.2008.WinALL

SwiftDog.NetScream.v1.2.26.2007

NetScream.v1.12.10.2007.Incl.Patch

کی جن ها:
SwiftDog.NetScream.v1.11.5.2007.Incl.KeyMaker.and. AuthPatch
SwiftDog.NetScream.v1.2.18.2008.Incl.KeyMaker.and. AuthPatch