PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار شبیه سازی showflow

محسن نوروزی
۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۶, ۲۰:۵۶
سلام
من به نسخه کامل نرم افزار
showflow
یا کرک اون احتیاج دارم.
خود برنامه رو می شه از سایت
www.showflow.com
گرفت ولی نسخه دمو هست و نمی شه فایل ها رو ذخیره کرد
لطفا اگه می تونین زودتر کمک کنین

چارنبش
۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۶, ۱۸:۳۳
محسن عزیز
این نرم افزار ایرانی به نظر میرسد ، مطابق قوانین سایت درخواست کرک نرم افزارهای ایرانی ممنوع میباشد. میتوانید مشابه خارجی آن را پیدا کرده و درخواست کنید، تیم نرم افزاری سایت به شما در پیدا کردن کرک آن کمک خواهد کرد.

امیرعلی
۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۶, ۲۳:۴۸
محسن جان به گفته ی ادمین عزیز این برنامه باید مشابه هم داشته باشه ... برا تون جستجو میکنم.

محسن نوروزی
۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۶, ۲۲:۰۴
محسن عزیز
این نرم افزار ایرانی به نظر میرسد ، مطابق قوانین سایت درخواست کرک نرم افزارهای ایرانی ممنوع میباشد. میتوانید مشابه خارجی آن را پیدا کرده و درخواست کنید، تیم نرم افزاری سایت به شما در پیدا کردن کرک آن کمک خواهد کرد.
سلام
این نرم افزار ایرانی نیست
فقط شرکت سیمارون فروش اون رو تو ایران بر عهده داره
عین خیلی از نرم‌افزارهای دیگه که تو ایران نمایندگی فروش دارند.
در ضمن کار اصلی شرکت سیمارون شبیه‌سازی با استفاده از این نرم‌افزار و نیز برگزار کردن دوره‌های آموزشی هست تا فروش نرم‌افزار

در عین حال نسخه قبلی این نرم‌افزار که مربوط به سال 1998 است، اسمش هست taylor و دقیقا شبیه این هست. اگه کرک اون رو هم داشته باشید ممنون می شم. البته بعید می دونم الان پیدا بشه

smardani99
۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۵۵
سلام
این نرم افزار ایرانی نیست
فقط شرکت سیمارون فروش اون رو تو ایران بر عهده داره
عین خیلی از نرم‌افزارهای دیگه که تو ایران نمایندگی فروش دارند.
در ضمن کار اصلی شرکت سیمارون شبیه‌سازی با استفاده از این نرم‌افزار و نیز برگزار کردن دوره‌های آموزشی هست تا فروش نرم‌افزار

در عین حال نسخه قبلی این نرم‌افزار که مربوط به سال 1998 است، اسمش هست taylor و دقیقا شبیه این هست. اگه کرک اون رو هم داشته باشید ممنون می شم. البته بعید می دونم الان پیدا بشه

ُسلام
من سهیل مردانی مدیر تحقیق و توسعه شرکت سیمارون هستم
شرکت سیمارون نمایندگی رسمی و انحصاری نرم افزار ُShowFlow را خاور میانه دارد. علاوه بر فروش رسمی این نرم افزار خدمات مرتبط از قبیل آموزش، پشتیبانی و انجام پروژه به صورت رسمی انجام می گیرد.
نرم افزار Taylor مربوط به Windows 3.1 می باشد و شایسه نیست که مدلی را که می خواهید تصمیمات خود را بر اساس آن بگیرید با نرم افزاری از رده خارج انجام دهید. ضمنا سیمارون نرم افزارهای خود را در شورای عالی انفورماتیک به ثبت رسانده و هر گونه اقدام در خصوص کرک آن را تحت پیگرد قانونی قرار می دهد. شرکت سیمارون مبنای کار خود را ارائه رسمی و تحت لیسانس نرم افزارهای تخصصی قرار داده تا شرکت ها و مهندسان بتوانند از تمامی قابلیتهای نرم افزار به نحو احسنت استفاده نمایند. بنابراین به شما پیشنهاد میکنم که اگر به دنبال کار آموزشی هستید که از دمو نرم افزار استفاده کنید و اگر به دنبال انجام کار حرفه ای هستید شرکت سیمارون در این راستا شما را یاری می رساند.

محسن نوروزی
۲۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۵۵
با سلام خدمت شما
من به عنوان یه دانشجوی نرم‌افزار از این‌که یه شرکت ایرانی تو زمینه کارهای با ارزش در عرصه نرم‌افزار فعالیت می‌کنه خیلی خوشحال هستم و همچنین خیلی دوست دارم که قانون کپی رایت رو رعایت کنم.
اما شما در نظر بگیرید که برای اهداف آموزشی و برای یه دانشجو مقدور نیست که این نرم‌افزار رو بخره. والا اکثر شرکت‌های بزرگ که پروژه دارن خودشون لیسانس این نرم افزار رو خریدن، واصلا در سیاست‌هاشون نمی‌گنجه که بیان کار غیر قانونی انجام بدن.
در خصوص نسخه دمو هم باید بگم وقتی نمی شه چیزی رو ذخیره کرد شما فکر می کنید ، می‌شه چیزی رو یاد گرفت؟
نسخه دمو taylor هم که پر از باگ هست و درسته که فایل ها رو می شه ذخیره کرد اما خیلی وقتا قاطی می کنه.
حالا مثلا اگه شما بخواید تکلیف یا نمونه کارتون رو به کسی ارایه بدید با نرم‌افزاری که نمی شه چیزی رو ذخیره کرد، چیکار می‌کنید؟
من پیشنهاد می‌کنم نوع محدودیت رو تغییر بدید و حداقل مثل taylor بشه پروژه‌ها رو ذخیره کرد و فقط روی تعداد موجودیت‌ها محدودیت وجود داشته باشه.
ممنون که تو این بحث شرکت کردین

smardani99
۱۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۴۵
با سلام و معذرت از اينكه دير جواب دادم چون كلا اينجا رو مطالعه نمي كنم ممنون ميشم كه اگر جواب داديد به پست الكترونيك s.mardani@simaron.com من يه خبري بدين ( آيا تنظيماتي جايي هست كه بشه اينكارو خودكارش كرد).
و اما پاسخ به نامه شما. در اين خصوص شركت سيمارون نرم افزار ShowFlow را به دانشگاه ها با قيمت مناسب ارائه مي دهد تا دانشجويان بتوانند از آن استفاده كاربردي نمايند و نرم افزار كامل مي باشد. دانشگاه هايي كه تا به حال استفاده نموده اند امير كبير، فردوسي مشهد، آزاد واحد جنوب، علم و صنعت و ... مي باشند. اگر اين پيشنهاد براي شما مقدور نيست بفرماييد تا شركت سيمارون شما را ياري رساند. خوشحال ميشويم تا بتوانيم گره گشاي نياز شما باشيم.

netspyking
۱۵ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۰
نسخه کامل نرم افزارهای زیر موجود است :

ِArena 9.0
Arena 11.0
ShowFlow
Enterprise Dynamic suite 2007
Vensim 5.4
Vensim 5.6

Benjamin
۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۴۴

ِArena 9.0
Arena 11.0
ShowFlow
Vensim 5.4
Vensim 5.6

من به دو تا از این مجموعه نیاز دارم Showflow و Vensim میشه قیمتهاشو بذاری که ببینم

نیما
۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۴:۴۸
+ سایت چارنبش هیچگونه مسئولیتی در قبال اینگونه خرید و فروشها ندارد ...

زانيار
۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۵۶

ِArena 9.0
Arena 11.0
ShowFlow
Vensim 5.4
Vensim 5.6

این شماره تلفن آقای سجودی هستش نرم‌افزار فروش اهل تبریز متاسفانه یه بارم یه نرم افزار ناقص به ما داد پشتیبانیم که .... ؟!!! تعجب میکنم از مدیران سایت چارنبش نباید بذارن که این امکان خوب که توی سایتشون دارن باعث سوء استفاده بعضیها از دیگران بشه ؟!!! اینجا یه مکان برای اشتراک گذاری برنامه و ... بصورت رایگان هستش نه محل درآمد برای این جماعت

Benjamin
۱۸ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۰۱
+ سایت چارنبش هیچگونه مسئولیتی در قبال اینگونه خرید و فروشها ندارد ...

نیما جان من فکر کنم یه عذرخواهی به شما و سایر دوستان بدهکارم شرمنده ولی لطفاً اگه هر کدوم از نرم افزارها امکان اشتراک گذاری هستش لطفاً در بانک سایت اضافه کن

smardani99
۷ دی ۱۳۸۷, ۱۰:۴۱
با سلام و تشكر از پيام شما
با توجه به شرايطي كه فرموديد فكر ميكنم نسخه دانشجويي Enterprise Dynamics مناسب حال شما باشه كه امكان ذخيره نمودن را هم تا حدي دارد و در ضمن دانشگاه هاي متعددي تا به حال جهت استفاده دانشجويان آنرا خريداري نموده و شركت سيمارون نيز آماده همكاري و پشتيباني از دانشجويان در اين خصوص مي باشد. در مورد ShowFlow هم مي توانيم پشتيباني لازمه را در خصوص پروژه هاي پاياني انجام دهيم تا دوستان بتوانند فايلهاي خود را ذخيره نمايند. در خصوص دوستي كه اظهار نموده بود كه داراي نرم افزارهاي ED و ShowFlow مي باشد، لازم است به استحضار برسانم كليه فروش هاي بدين ترتيب غير قانوني بوده و داراي پيگرد قانوني مي باشد. در ضمن شبيه سازي يك تكنيك و متدولوژي است كه بخش نرم افزاري تنها 30% ماجرا مي باشد و وجود نرم افزار به تنهايي گره گشا نميباشد. وجود پروژه هايي كه صرفا با وجود يك نرم افزار كرك شده و در انتها شكست پروژه در شركت هاي بزرگ كه جز افتضاح چيز ديگري نمي توان روي آن نام گذاشت ثابت كننده اين مدعا مي باشد. شركت هاي نرم افزار نويس خود خوب مي دانند كه از نرم افزارهايشان چگونه محافظت كنند. ممكن است يك شركت نرم افزار خود را جهت كپي باز بگذارد وليكن اگر نرم افزار داراي ليسانس معتبر نباشد چنان در نتايج خروجي تغييرات حاصل ميگردد كه تصميمات متعاقب آن داراي ضررهاي جبران ناپذير خواهند شد. بطور مثال ما خود نتايج يك شبيه سازي ترافيك را با دو نسخه نرم افزار (اريجينال و كرك) امتحان نموديم و نتايج 180 درجه معكوس مشاهده شده تا اگر سازماني به خود اجازه و جرات استفاده از ليسانس دزدي را داد به خاك سياه بنشيند. در انتها نيز شركت هاي نرم افزاري به سمت اجاره نرم افزار به عنوان خدمات در حال حركت هستند و در آينده نزديك نرم افزار فروشي وجود نخواهد داشت و تنها از روي سرورهاي شركت مي توان نرم افزارها را اجرا نمود. پس دوستان چيزي بالاتر از همكاري با شركت هاي مادر در اين زمينه كه صاحب تخصص و صلاحيت مي باشند و انتقال اين تكنولوژي ها به كشور عزيزمان و قرار گرفتن در سطح توسعه اين نرم افزارها مهم نميباشد و تمامي تلاش ما در سيمارون اين مساله مي باشد كه خوشبختانه در حال حاضر سيمارون تكنولوژي پارتنر شركت هاي همكار خود مي باشد.
با تشكر
سهيل مرداني
با سلام خدمت شما
من به عنوان یه دانشجوی نرم‌افزار از این‌که یه شرکت ایرانی تو زمینه کارهای با ارزش در عرصه نرم‌افزار فعالیت می‌کنه خیلی خوشحال هستم و همچنین خیلی دوست دارم که قانون کپی رایت رو رعایت کنم.
اما شما در نظر بگیرید که برای اهداف آموزشی و برای یه دانشجو مقدور نیست که این نرم‌افزار رو بخره. والا اکثر شرکت‌های بزرگ که پروژه دارن خودشون لیسانس این نرم افزار رو خریدن، واصلا در سیاست‌هاشون نمی‌گنجه که بیان کار غیر قانونی انجام بدن.
در خصوص نسخه دمو هم باید بگم وقتی نمی شه چیزی رو ذخیره کرد شما فکر می کنید ، می‌شه چیزی رو یاد گرفت؟
نسخه دمو taylor هم که پر از باگ هست و درسته که فایل ها رو می شه ذخیره کرد اما خیلی وقتا قاطی می کنه.
حالا مثلا اگه شما بخواید تکلیف یا نمونه کارتون رو به کسی ارایه بدید با نرم‌افزاری که نمی شه چیزی رو ذخیره کرد، چیکار می‌کنید؟
من پیشنهاد می‌کنم نوع محدودیت رو تغییر بدید و حداقل مثل taylor بشه پروژه‌ها رو ذخیره کرد و فقط روی تعداد موجودیت‌ها محدودیت وجود داشته باشه.
ممنون که تو این بحث شرکت کردین

smardani99
۷ دی ۱۳۸۷, ۱۰:۵۲
با سلام مجدد
از مديريت سايت نيز تقاضا دارم كه علاوه بر حذف پيام ايشان Id ايشان را نيز حذف نمايند.
با تشكر
سهيل مرداني

نیما
۷ دی ۱۳۸۷, ۱۷:۲۰
ممنون از اطلاعات اتون

این جریان مربوط به 6 ماه پیش هست و اهمیت زیادی نداره با این حال شماره تلفن ها حذف شد. در ضمن جای نگرانی وجود نداره اینجور نرم افزارها نیاز به Support دارند در نتیجه کسی که کار حرفه ای و واقعی داشته باشه ، نسخه اصلی برنامه را خریداری میکنه ...

Alex Mahoune
۱۰ دی ۱۳۸۷, ۰۸:۴۰
با سلام

می خواستم بگم این دوستمون جو گیر شده :D آقا درخواست کن فروم را پاک کنن که یکی اومده نرم افزار شما را به صورت کرک شده عرضه می کنه! :D
من با فروش نرم افزارهای قفل شکسته مخالفم. ولی شرکت های ایرانی معمولاً به اسم ارائه خدمات پشتیبانی، برای سوء استفاده و انجام کل پروژه و گرفتن مرحله به مرحله مقدار زیادی پول اقدام می کنند که اینطور که شنیده ام شما نیز از این قاعده مستثنی نیستید...
به هر حال در حال حاضر نرم افزار ShowFlow و ED به صورت قفل شکسته وجود دارد. فکر کنم قیمتی که چند وقت پیش گرفته بودم برای ShowFlow نزدیک 50 هزار تومان و برای Enterprise Dynamics نزدیک 400 هزار تومان بود. البته دلیلی بر درست کار کردن نرم افزار قفل شکسته وجود ندارد.
امیدوارم در کشور فضایی رقابتی به وجود آید که همگان بتوانند با دریافت خدمات دارای تناسب با قیمت، از نسخه اصلی نرم افزارها استفاده کنند و از سوء استفاده های فعلی جلوگیری شود.