توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : a program
harrypotter722
۱۱ تیر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۴
سلام.همونطور که می دونید یه فیلم دی وی دی از چندvobتشکیل شده.مثلا از چهارvob.حالا من یه برنامه می خوام که بشه چهارvobرو تبدیل به دوتاvobکرد.یعنیvobیک و دو رو به هم چسبوند وvobسه و چار رو به همدیگه چسبوند.همون کیفیت و صدا.یا مثلا چهارvobبشه یهvob.البته این برنامه ای که میدین رو لطفا دستورالعملش رو هم کنارش به فارسی بذارید چون کار با اینجور برنامه ها سخته.
و یه چیز دیگه.من برنامهeasy dvd to vcd ripperرو هم که شما گفته بودید دانلود کردم.حالا از منregister nameوregister codمی خواد.اگه میشه اینا رو به من بدید.
بدجور وخفن خفن که حد نداره منتظرم_محمد:D;)
امکان پذیر نیست، سیستم فایل یک DVD معمولی FAT هست و هر فایل VOB باید بیشتر از 2 گیگ نباشه .. در نتیجه شما نمیتونید چند تا فایل VOB را با هم یکی کنید ، دیگر به صورت DVD نمیشه ازش استفاده کرد
نمیدونم شما تاحالا ار بانک نرم افزار استفاده کردید ؟ ولی هر برنامه شما نیاز دارید در آنجا هست
در بانک نرم افزار :
TMPEG
را جستجو کنید و فایل زیر را دانلود کنید ، این برنامه با بهترین کیفیت DVD را به DivX با کیفیت بسیار بالا تبدیل میکنه ... هم فایلی با کیفیت بالا دارید ، هم Subtitle میتونید استفاده کنید هم چند صدای متفاوت
Pegasys.TMPGEnc.DVD.Author.With.DivX.Authoring.v3. 1.1.174.Incl.Keyfilemaker.and.Patch
harrypotter722
۱۶ تیر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
سلام.ممنون از راهنماییتون ولی نمیشه.من این فایل رو از بانک نرم افزار شما میگیرم ولی وقتی تو ایمیلم میرم تا دانلودش کنم.وقتی میزنم این فایل رو با نورتون سرچ می کنه ولی بعد این پیغام رو میده:The file is not available for download. Please try later File: USERID_1921_00041.part02.rar
یعنی فایل در دسترس نیست.من هزار بار امتحان کردم.حتی یه روز دیگه هم رفتم تا دانلود کنم ولی نمیشه.مشکل از این برنامه نیست.چون من یه برنامه دیگه از بانکتون گرفتم و بازم این پیغام رو میداد.
لطفا برررسی کنید و به من جوابشو بگید._منتظرم:confused:
فایل در Mailbox یاهو بوده ؟ یاهو معمولا در اسکن کردن Attach ها مشکل داره ولی باز هم میتونید دانلود اش کنید ... ، دوباره سعی کنید اگر نشد، یک اشتراک در Gmail بسازید ... و بعد در Profile سایت هم ایمیل جدیدتون را وارد کنید ...
از منو بالا وارد کنترل پنل کاربری شوید ، از منوی سمت راست ویرایش ایمیل و رمز را انتخاب کنید، ایمیل جدیدی که در Gmail ساختید را وارد کنید، دیگه فکر نکنم با Gmail مشکلی باشه ...
harrypotter722
۲۵ تیر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۴
خیلی خیلی ممنون آقا نیما.گل کاشتی.درست شد.gmail درست کردم وحالا دانلود میشه.بابا شما چقدر مخین.ایول.بانکتون هم خیلی باحاله.هرچی بخوای توش هست.واقعا ممنونم.;););););););)