PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : play station

harrypotter722
۱۲ شهریور ۱۳۸۷, ۱۶:۳۰
سلام.می بخشید.من این موضوع رو قبلا هم مطرح کرده بودم ولی نتیجه ای حاصل نشد.حالا می خوام بدونم که با چه برنامه هایی میشه بازی های سونی1و2 رو تو کامپیوتر پخش کرد.برای سونی1 من قبلا برنامه اش رو داشتم,کار باهاش خیلی راحت بود.ولی برای سونی2 کار با برنامه اش سخته.اگه میشه لینک دانلود هر دو نرم افزار رو بذارید.همراه با آموزش استفاده از برنامه سونی 2.ممنون میشم.

محسن نوروزی
۱۳ شهریور ۱۳۸۷, ۱۰:۳۲
تو پاسخ پرسش قبلی تون من نرم‌افزار PCSX2 0.9.2 Full رو معرفی کردم. الان هم باز همون رو معرفی می‌کنم! با این تفاوت که از آدرس زیر می‌تونید خود نرم‌افزار ، پلاگین‌هاش، بایوس دامپر و بقیه چیزایی که لازم هست رو دریافت کنید. این نرم‌افزار رایگان و اپن سورس هست!
http://www.pcsx2.net/thel33tback3nd/index.php
تو پست بعدی هم آموزشش رو از یه سی دی براتون می‌زارم ، البته این آموزش فقط ترجمه شده آموزش روی خود وب سایت هست.

محسن نوروزی
۱۳ شهریور ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳
اولش می خواستم خود متن راهنما رو این‌جا بزارم که بعد از کلی درست و راست کردن متن موقع کلیک روی پیش نمایش با این پیغام مواجه شدم:
نوشته شما بيش از مقدار مجاز است (47432 کاراکتر). آن را تا مقدار مجاز 10000 کاراکتر کاهش دهيد.!!!!!
از اون‌جا که دیگه حوصله 5 بخش کردنش رو نداشتم سعی کردم pdf اون رو براتون بزارم، هر چند برای ساختن pdf با حجم کمتر از 293 کیلوبایت هم مجبور شدم عکس‌ها رو دستکاری کنم! به هر حال فایل pdf ضمیمه حاوی آموزش این نرم‌افزار هست، امیدوارم که به درد بخوره.

zakariya
۲۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶
سلام عزيزان
اقا لطف كنيد طريقه استفاده از نرم افزار بايوس دامپر (Bios Dumper ) براي استخراج بايوس هاي اطلي پلي استيشن 2 رو آموزش بديد
سپاس :cool: