PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرک نرم افزار ذخیره یاداشت در دسکتاپ (NotesHolder v1.7)

DELESTER2010
۵ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۴۴
این نرم افزار در مجموعه لرد است ولی کرکش مشکل دارد و خوب کرک نمیشود تا برنامه اجرا شود این یک نرم افزار بسیار عالی در زمینه نوشتن یادداشت و اعلام آن در زمانهای مشخص شده با ملودی است خواهشمندم کرک ورژن 1.7 را قرار دهید تا همگان از این برنامه کاربردی لذت ببرند
در خاتمه از سایت زیباتون متشکرم :)

نیما
۵ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۰۸
NotesHolder در بانک نرم افزار موجوده ، NotesHolder را در بانک نرم افزار جستجو کنید و دانلود کنید ...

DELESTER2010
۶ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۰:۳۵
من دانلود کردم ولی در بانک نوشته بودین که در حدود 5 مگابایت هستش ولی فایل ارسالی 1.9 مگابیت بود و اصلا کرکی در فایل زیپ crack وجود نداشت:confused:. لطفا اگر کرک این برنامه (notesholder v1.7)شماره سریال است در اینجا وارد کنید وگر نه لطفا به ایمیلم ارسال کنید در ضمن در باره این فایل crude.exe توضیح بدین که چی هستش

pingsft
۶ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۰۱
دوست عزیز،برنامه های قدرتمند تری در این زمینه مثل Active Desktop Calendarهم در بانک نرم افزار به صورت چند نسخه+کرک تنها وهمچنین در مجموعهlLordوجود دارد که قطعا قابلیت های بهتری دارد.;)

درمورد Notes Holder، من فرصت نکردم این نرم افزار را دانلود کنم و کرک را آزمایش کنم!ولی فکر کنم باید این فایل NotesHolder.exeرا درمحل نصب نرم افزار کپی کنید.البته امکان دارد مشکل واقعا از کرک باشد بنابراین یک کرک دیگر از یک سایت معتبر کرک!ضمیمه کرم.
لینک دانلود از راپید شر:

http://rapidshare.com/files/225872353/AK.Research.Labs.NotesHolder.v1.7.117.WinAll.Crack ed-CRD-by-pingsft-charnabsh.com.rar.html
اگه کسی جایی قرار داد،منبع یادش نره هااااااااا

بعد از دانلود کرک و Unzipکردن آن،محتویات پوشهC rackرا در محل نصب برنامه کپی کنید وReplace Allکنید.

:cool:باز هم اگر مشکلی بود بگید..

DELESTER2010
۶ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۱
ممنونم ولی کار نکرد مجبورم بی خیال این برنامه شم :(

pingsft
۶ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۵۳
خواهش میکنم;) .یعنی وقتی فایل را Re place کرده و اجرا کردید،برنامه اجرا نشد یا این که دوباره به صورت Trialباز شد؟

DELESTER2010
۶ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۱۹
نه ببینید برنامه اجرا میشه ولی چون خوب کرک نمیشه کار نمیکنه . به هر جا و هر کس ایمیل و این ور و اون ور این برنامه کرک نمیشه مگر اینکه شما یه کاری واقعا بکنید . :confused:برنامه ای که گفته بودین خیلی آپشن اینه داره ولی این برنامه خیلی خیلی ساده است کار کردن باهاش و محیط جالبی داره من ورژن های قبلی استفاده میکردم ولی بزرگترین مشکلش نبود آلارم بود که این ورؤن (1.7) اضافه شده ولی متاسفانه کار نمیکنه . من چون کارم طوریه که سرم خیلی شولوغه از نظر گذاشتن یاداشت و اینا و سادگی و زیباییی محیط خیلی به درد میخوره

pingsft
۷ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۳۲
برای شما آموزش کامل تصویری را،در بخش آموزش ها قرار دادم.فکرنکنم مشکلی پیش بیاید.چون روی سیستم خودم هم امتحان کردم و جواب داد!

آموزش نصب .NotesHolder1.7

http://forum.charnabsh.com/notesholder1-7-charnabsh-t1609.html?p=3751&posted=1#post3751