PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : NOD32 SmartSecurity v4

نیما
۱۴ اسفند ۱۳۸۷, ۰۱:۳۶
نسخه 4 نرم افزار ضدویروس NOD32 دیروز Release شد، من تست کردم و خیلی بهتر از ورژن 3 هست ، خیلی سریع کار میکنه و همه مشکلات نسخه 3 را هم حل کردند

برای دانلود به آدرس زیر مراجعه کنید :

http://www.eset.com/download/free_trial_download_int.php

این نرم افزار در 2 نسخه Antivirus معمولی و Antivirus همراه با Firewall عرضه شده است ( نسخه Internet Security )

نسخه موردنظرتان را دانلود کرده و نصب کنید ، جدیدترین سریال نامبر برای NOD32 را از آدرس زیر دریافت کنید

http://www.nod32sky.com

saeidparvin
۱۸ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۲۹
يك بحثي هست كه فيلهاي آبديت نود كه خريداري ميشوند پسوند nud دارند ولي آبديت هاي اينترنتي پسوند dat دارند پس معلوم كه باهم فرق ميكنند لطفاض در يان خصوص توضيح بديد كه داستان چيه

نیما
۱۸ اسفند ۱۳۸۷, ۲۳:۰۶
اگر از سریال استفاده کنید کامل به روز میشه ولی اگر کرک شده باشه یا مدت Trial اش دستکاری شده باشه قسمت Antispyware اش به روز نمیشه و به صورت Tria به روز میشه ، من این نرم افزار را خریداری کردم هم Internet Security هم Antivirus معمولی فایلهای Update با پسوند dat و nup هستند و در این شاخه ذخیره میشه :

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles

saeidparvin
۱۹ اسفند ۱۳۸۷, ۲۳:۵۰
من چك كردم و درست بود خيلي ممنون از اينكه توضيح داديد

saeidparvin
۱۹ اسفند ۱۳۸۷, ۲۳:۵۵
حال يك سوال ديگر چطور مي شود اين ابديت ها را از روي سيستم برداشت به نحوي كه پس از نصب ويندوز احتياج به ابديت از ابتدا نباشد

saeidparvin
۱۹ اسفند ۱۳۸۷, ۲۳:۵۶
در ضمن اينكه نسخه هاي كه تو بازار مي فروشند به قيمت 40 تا 50 تومن ايا اصل يا نه همون داستان كپي ايرانيه

نیما
۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۰۰:۰۹
من 2 ساله خریدم 90 دلار ، آنتی ویروس خالی اش را هم 60 دلار

محتویات این شاخه را کپی کنید :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles

بعد از نصب ویندوز و NOD شاخه Updfiles که قبلا کپی کرده بودید را در همین مسیر کپی کنید و سیستم را Restart کنید

morteza1358
۲۹ فروردین ۱۳۸۸, ۱۳:۲۷
نرم افزار backuper نیز جهت بک اپ گیری از فایلهای اپدیت می باشد که کار با آن بسیار راحت است