PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : moshkel dar daryaft infragestic

shp_com
۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۱۳
man onaro downloud kardam win.rar ham daram vali zamani k mikham bazesh konam ye masir mikhad man nemidunam chi kar konam
help pls:(

نیما
۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۵۸
خوب پس مشکل در دریافت فایل نیست ، مشکل در Extract کردن فایل

WinRAR روی کامپیوتر نصب دارید ؟

تمامی فایلهایی که براتون Attach و Email شده را دانلود و درون یک پوشه مثلا روی Desktop اتون بریزید بر روی فایلی که با پسوند part1.rar کلیک راست کنید و Extract Here را انتخاب کنید رمز جهت Extract کردن را وارد کنید ( رمز به همراه فایلها Email شده و اگر یکی از Email ها را باز کنید رمز را مشاهده خواهید کرد ... )، و فایل نصب برنامه به همراه کرک اش براتون Extract میشه، اگر فایلهای part2.rar و ... نیاز باشه و شما آنها را دانلود نکرده باشید، پیغام مسیر را مشاهده خواهید کرد که از شما قسمت بعدی فایل را درخواست میکنه ...

لطفا اگر امکان پذیر هست ، دفعات بعدی فارسی تایپ کنید ...

shp_com
۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۰۹:۰۴
ببینین دقیقا مشکل من این جاست که وقتی password را زدم یک صفحه دیگه میاد که عنوان اون هست next volume is require این جاست که من نمی دونم چی کار کنم.

نیما
۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
خوب مشکل اینجاست که شما بقیه Part های این برنامه را دانلود نکردید ....

برای مثال اگر یک برنامه 20MB باشه ، شما باید 4 نامه دریافت کنید که هرکدام حاوی یک فایل 5MB هستند ، هر 4 فایل را دانلود کنید و درون یک پوشه بریزید فایل را از part1.rar باز کنید ، رمز فایل را وارد کنید و فایل به صورت کامل استخراج خواهد شد ...

shp_com
۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۳۹
اقا من مشکل باز پیدا کردم:
1.من احتیاج به product id دارم که هر چی گشتم نبود.
2.من framwork 2.0 دارم مثل این که این واسه 3.0 هست مشکلی نداره؟

نیما
۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۱۷
یک فایل NFO. همراه هر نرم افزار هست، آنرا با Notepad باز کنید نحوه کرک کردن نرم افزار در آن آموزش داده شده ...

shp_com
۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۰۸:۱۸
اقا نیما لطف می کنید بگین چه طوری استفاده می کنن.
من الان نصبش کردم
مرسی

shp_com
۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۰۸:۱۹
رراستی جواب سوال 2 رو ندادین

نیما
۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۳۸
فکر نکنم Framwork v3 نیاز باشه ...