PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : LMB and HACK

harrypotter722
۲۹ تیر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۶
سلام.اول از آقاي نوروزي بسيار متشكرم.واقعا لطف كرديد.سازنده بود.درسته.ندانستن عيب نيست.نپرسيدن عيب است.بازم ممنون.

حالا مي خوام موضوعي رو مطرح كنم.نميدونم.شايد شما ناراحت بشيد و بگيد كه جاي گفتن موضوع اينجا نيست.ولي من خيلي جستجو كردم.سايت هايي مثل سايت شما اين موضوعات رو مطرح كرده بودند.منم گفتم پس ايرادي نداره.در مورد ماهواره و هك.

به من يه كدي رو دادند كه براي كانالي است رويnilesat.من رويhotbirdمشكلي ندارم و كانال رو هم پيدا مي كنم.حالا من اين كدي رو كه رويnilesatهست رو چجوري كد رو بزنم و كانال رو پيدا كنم.يذره ور رفتم ولي نشد.اينم كد:

Satellite: Nilesat
Freq: 12341
SR: 27500
POL:VER
FEC: 3/4
Channel Name: MBC Persia

كمك كنيد ممنون ميشم.دقيقا همه رو رفتم ولي پيدا نكرد.

حالا در مورد هك.ببيند من هم موافقم كه هك كردن وبلاگي اصلا درست نيست ولي چندين اتفاق براي من افتاد.وبلاگ بهترين دوستانم و از جمله خودم هك شد و بعد فروخته شد و من هيچ كاري نتونستم بكنم.من مي خوام هك كردن وبلاگ رو ياد بگيرم.بطور كامل.نمي خوام كسي رو هك كنم ولي وقتي مي بينم كسي سلاح به دست جلوم وايساده منم مي خوام سلاحي داشته باشم كه با اون مقابله كنم.

مي خوام آموزش كامل از اول تا آخر هك كردن وبلاگ رو بصورت فارسي فايل آموزش يا سايتي كه آموزش رو داره رو اينجا بذاريد.ممنون ميشم.

منتظرم_محمد

نیما
۲۹ تیر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۴
این کانال خیلی قوی هست و نیازی با فرکانس وارد کردن ندارید در لیست دستگاه های رسیور خیلی قدیمی هم این فرکانس هست ... روی Hotbird که نمیتونید این کانال را بگیرید ... اگر جهت Nilesat را داشته باشید با یک اسکن ساده پیدا میشه ...

در مورد وبلاگ هم ، سایتهایی مثل Wordpress یا blogger که هک کردن اشون امکان پذیر نیست، برای Blogfa و سایتهای ایرانی احتمالا Exploit هایی وجود داره ...

ولی احتمالا علت هک شدن شما این بوده که یکی از دوستان اتون با فرستادن تروجان برای شما کامپیوتر شما را هک کرده و از اون طریق همه رمزهای شما را پیدا کرده ....

محسن نوروزی
۳۰ تیر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۹
اولا خواهش می‌کنم
دوما همون طور که دوست‌مون گفتن هک کردن این وبلاگ‌ها معمولا از این طریق اتفاق می‌افته که شخصی که اسم خودش رو گذاشته هکر یه فایل آلوده برای شما می‌فرسته و شما بازش می‌کنید بعد وقتی وارد یه سایت یا وبلاگ یا هر چی دیگه می‌شید یوزر و پسورد برای طرف مقابل ارسال می‌شه و بعد می‌گه من هک کردم!
البته این بیشتر بچه بازی هست تا هک! و اگه شما مثلا یه آنتی‌ویروس به روز رو سیستم‌تون داشته باشین عمرا این روش جواب نمی‌ده. اگه می‌خواین از این چیزا یاد بگیرین که هیچی! اما اگه می‌خواین درست یاد بگیرین اصلا هک یعنی چی من کتاب آقای مهندس احسان ملکیان رو پیشنهاد می‌کنم اسمش هم هست نفوذگری در شبکه و روش‌های مقابله، البته این‌جوری نیست که یه راه برای هک کردن یاد بده! چون اگه این‌جوری باشه که هر کسی می‌ره یه کتاب می‌خونه و بعد همه شروع می‌کنن به هک کردن هم! ولی خوب با خوندن این کتاب خیلی چیزا می‌فهمین و حداقل مفهوم‌های شبکه و هک براتون درست جا می‌افته. من براتون آموزش هک آراز صمدی رو هم ضمیمه کردم.