Javad Zarbakhsh
۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۱۲
Launchy فایل های کامپیوتر شما را به اصطلاح ایندکس (index) می کنه. این یعنی همیشه حواسش به فایل های شما هست و می تونید باهاش برنامه هایی که می خواهید را خیلی سریع تر اجرا کنید. یعنی به جای اینکه بروید مثلآ به منوی استارت بعد Programs بعد Firefox بعد فایل اجرایی Firefox را انتخاب کنید فقط کافیست دکمه های Alt + Space را فشار دهید و تایپ کنید firefox و بعد اینتر. که البته قبل از اینکه کل اسم firefox را تایپ کنید خودش براتون پیداش می کنه و این سرعت کارتون رو خیلی بالا می بره ، خیلی بیشتر از اونی که فکرشو می کنید.
Launchy متن باز (Open Source) است و توسط Josh Karlin اولین بار به زبان #C نوشته شد. نسخه بعدی آن با ++C و سپس با Qt (بخوانید «کیوت» (cute)) تکمیل شد. Launchy همچنین برای Linux نیز در دسترس است.
لانچی توسط اعضای Source Forge به عنوان یکی از بهترین پروژه ها برگزیده شده ، همچنین توسط PC World به عنوان یکی از پانزده نرم افزار برتر و توسط CNet به عنوان یکی از ده نرم افزار دانلود شده برتر سال انتخاب شده.
خوب اول یکم مباحث مقدماتی برای کسانی که با این برنامه آشنایی ندارند،
اگر نمی دانستید Launchy چیست و تا به حال از آن استفاده نکرده اید و به نوعی جز کاربران نسبتآ کم تجربه کامپیوتر به حساب می آیید دوستانه توصیه می کنم چند دقیقه ای از وقت تان را برای مطالعه با دقت این مطلب بگذرانید مطمن باشید با صرفه جویی که در وقت تان خواهید کرد بعدآ از خودتان و احتمالآ من تشکر خواهید کرد. همچنین اگر از لانچی برای باز کردن برنامه های تان استفاده می کنید و با آن آشنا هستید مجددآ توصیه می کنم این مطلب را با دقت بخوانید و حتمآ از ترفند های آن استفاده کنید.
اطلاعات بیشتر و اصل مطلب:
http://zangoole.com/1388/04/30/learn-launchy-advanced-techniques/
Launchy متن باز (Open Source) است و توسط Josh Karlin اولین بار به زبان #C نوشته شد. نسخه بعدی آن با ++C و سپس با Qt (بخوانید «کیوت» (cute)) تکمیل شد. Launchy همچنین برای Linux نیز در دسترس است.
لانچی توسط اعضای Source Forge به عنوان یکی از بهترین پروژه ها برگزیده شده ، همچنین توسط PC World به عنوان یکی از پانزده نرم افزار برتر و توسط CNet به عنوان یکی از ده نرم افزار دانلود شده برتر سال انتخاب شده.
خوب اول یکم مباحث مقدماتی برای کسانی که با این برنامه آشنایی ندارند،
اگر نمی دانستید Launchy چیست و تا به حال از آن استفاده نکرده اید و به نوعی جز کاربران نسبتآ کم تجربه کامپیوتر به حساب می آیید دوستانه توصیه می کنم چند دقیقه ای از وقت تان را برای مطالعه با دقت این مطلب بگذرانید مطمن باشید با صرفه جویی که در وقت تان خواهید کرد بعدآ از خودتان و احتمالآ من تشکر خواهید کرد. همچنین اگر از لانچی برای باز کردن برنامه های تان استفاده می کنید و با آن آشنا هستید مجددآ توصیه می کنم این مطلب را با دقت بخوانید و حتمآ از ترفند های آن استفاده کنید.
اطلاعات بیشتر و اصل مطلب:
http://zangoole.com/1388/04/30/learn-launchy-advanced-techniques/