توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : isa server
ramkly
۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۲۱
يکي از قويترين فايروالهاي نرم افزاري، فايروال isa است که جزء دوره هاي mcse محسوب ميشه. اين نرم افزار با قابليتهايي که داره مي تونه کنترل تمامي ورود و خروجهاي سيستم را در دست بگيره. در اين پست سعي مي کنم تا تجربيات خودم را در اختيار دوستاني که در اين زمينه فعاليت مي کنند قرار دهم.
اولين لينک آموزش اين نرم افزار را در اين پست به آدرس زير قرار مي دم. اميدوارم که مورد استقبال قرار بگيره.
http://rapidshare.com/files/202357592/ISA_document.pdf.html
bayat2439
۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۵۱
ممنون از این آموزش. از آنجا که خودم مدت زیادی هست که دارم با این نرم افزار دست و پنجه نرم می کنم می دونم که چقدر کاربردی و مفید هست. لطفا اگر در مورد مدیریت پهنای باند هم کاری انجام دادید در اختیارمون قرار بدید.
ramkly
۶ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
دوست عزیز در این بخش آموزش نرم افزار isa server بطور کامل و کاربردی صورت می گیره. مدیریت پهنای باند هم جزء آموزش هست ولی در ابتدا باید نحوه کار با این نرم افزار را فرا گرفت بعد به بحثهای مدیریت بخشهای مختلف می پردازیم. در کل 6 قسمت آموزش مقدماتی وجود داره که قسمت دوم هم طی روزهای آینده قرار گرفته می شه بعد به بحث مدیریت پهنای باند می پردازیم که فقط اشاره می کنم برای مدیریت پهنای باند از نرم افزار bandwith spiliter استفاده میشه که یکی از نرم افزارهای مجموعه isa هست. اگر روند آموزش را ادامه بدید حتما به سوالتون جواب داده خواهد شد.
bayat2439
۶ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۱۸
ممنون ramkly عزیز بی صبرانه منتظر روند آموزشی شما خواهم بود.
من یک بار از ISA Server برای Load Balancing استفاده کردم ، تجربه جالبی بود D: