PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قفل شکن iPhone نسخه 1.1.2 , 1.1.3

نیما
۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۵۴
به کمک این برنامه میتوانید iPhone خود را در کمتر از چند دقیقه Unlock کنید و به راحتی استفاده کنید

** خودم تست کردم و بدون مشکل و دستکاری سخت افزاری راحت قفل گوشی باز میشه !

دانلود :

http://rapidshare.com/files/91245626/ZiPhoneGUI.exe.html

نیما
۲۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۳۹
در ضمن قيمت اين گوشي با 8gb هارد در حدود 390 دلار و نسخه جديد كه 16 گيگابايتي هست، در حدود 450 دلار ميباشد !!

gothika
۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۱۵
نيما جان تو ايران قيمت اين هست كه فرموديد ؟

نیما
۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۰۹
ایران از 600 تومان میفروشند به بالا ، البته مدل 16 گیگابایتی هنوز وارد ایران نشده !

امیرعلی
۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۰۲:۵۵
نیما جان هفته پیش یکی از دوستان یک 1.1.2 خرید از پایتخت 860 ولی روش یک turbosim بود که بدون مشکل و فقط با اجرای یک نرم افزار کار کرد، فقط مشکل این turbosim اینه که باید simcard رو یکم تراش داد.

نیما
۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۰۳:۳۱
وقتي ميشه گوشي را راحت Unlock كرد استفاده از اين TurboSim اشتباه است، من شنيدم كه به مرور زمان گوشي را دچار مشكل ميكنه، مدل خوبش هم قيمت بالايي داره ،‌ ( درحدود 80 هزار تومان ! )

به هر حال اين iPhone هم خوب كاسبي شده، گوشي 300 توماني را اينجا 800 تومان ميفروشند !!

البته تا حدود چند ماه آينده قيمت به شدت سقوط خواهد كرد، چون تا چند ماه ديگه در چين به صورت رسمي به فروش ميره، و برادران چيني هم به سرعت اين محصول را وارد بازار ايران خواهند كرد !

نیما
۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۴
چین کپی این گوشی را با نام HiPhone ساخته که هیچ تفاوتی هم با Apple iPhone نداره و با قیمتی بسیار مناسب !