PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : idx&sub to srt

harrypotter722
۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۲
سلام.من یه برنامه می خوام که زیرنویسidx&sub رو به srt تبدیل کنه.حتما می گینsubtitle workshop.با این برنامه اصلااین فرمت ها باز نمیشه که حالا بشه تبدیلش کرد.

لطفا یه برنامه برای اینکار برای دانلود بذارید همین جا لینکش رو.اگه میشه بگین با این برنامه چجوری میتونم تبدیل کنم.

خیلی ضروریه.:D;)

نیما
۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۳
برنامه های زیادی برای این کار هست و حتی میتوانید این کار را به صورت Online هم انجام دهید ...

http://stimae.freehostia.com/sub-srt-converter.php

harrypotter722
۲۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۵
ممنون ولی نمیشه.این آدرسی که دادین درسته ولی خیلی می کشه تا تبدیل کنه.من رفتم دنبال برنامه و نزدیک به سه تا برنامه دانلود کردم ولی یه مشکلی هست.این برنامه ها بصورت کد بندی باز میشه.همونجوری که برنامه رو نوشتن.
یا مثلا یکیش pdfاست.اونجا نوشته بود که برنامهnet framework2لازم است تا باز بشه.من هم دانلود کردم ولی نمیشه.بصورت کد باز میشه.مثل این:
This is the source code of this program. It is made in C# with .net
2.0.

//form1.css

/*
* Name: Sub to srt converter
* Programmer: Paunoiu Alexandru Dumitru
* Date: 5.11.2007
* Description: This program converts a .sub file (MicroDVD subtitle)
in a .srt file (Subrip subtitle)
* Version: 0.1
*/

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.IO;

namespace subtosrt
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}

private void btnConvert_Click(object sender, EventArgs e)
{
this.Converts();
}

private void Converts()
{
try
{
label3.Text = "Status: Working...";
StreamReader g = new
StreamReader(textBox1.Text,Encoding.Default);
string nfile="";
//process filename and return the path to write
string[] v = textBox1.Text.Split('.');
for (int i = 0; i < v.Length - 1; i++)
{
nfile += v[i] + ".";
}
nfile += "srt";
//end
StreamWriter f = new
StreamWriter(nfile,false,Encoding.Default);

بعضی هام که اصلا برای ویندوز ناشناخته هستن.
حالا شما یه امتحانی بکنین یا اینجا یه برنامه سالم برای دانلود بذارین.ممنون میشم.

نیما
۲۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۴
تنها یک برنامه خوب برای تبدیل اش هست و اون هم با Perl کار میکنه که راه انداختن اش برای شما سخت میشه ، به نظر من هر Subtitle میخواهی از اینجا دانلود کن و دیگه نیاز به تبدیل و اینها هم نداری ...

http://www.opensubtitles.org/fa

تمام فیلم ها Subtitle اشون توی این سایت هست، شاید Subtitle فارسی هم بتونی پیدا کنی ...

harrypotter722
۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۴۶
بله.باperlکار می کنه.خیلی هم سخته.از این آدرسی که برای دانلود زیرنویس دادید ممنونم.خیلی سایت خوبیه برای زیرنویس.

من یه برنامه دانلود کردم بنامnet scream.واقعا سرعت اینترنت رو بالا می بره.نمیدونم رو مودم یه کارهایی می کنه.اگه بخوای از قسمتfastاین برنامه استفاده کنی موردی نداره ولی اگه بخوای ازfastest استفاده کنی باید این برنامه رو رجیستر کنی.این برنامه از منnameو کد رجیستر می خواد.اگه این هارو به من بدید ممنون میشم.:D;)