PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : IDBE Ribbon creator

golnaz.ysf
۲۳ تیر ۱۳۸۹, ۱۴:۴۶
من به نرم افزار IDBE Ribbon Crestor به صورت Full version همراه به کرک نیاز خیلی خیلی شدیدی دارم .ممنون میشم اگه کسی برام این برنامه رو load کنه.
با تشکر

نیما
۲۵ تیر ۱۳۸۹, ۰۰:۰۶
عزیز در بانک نرم افزار که موجوده ..

Idbe را در بانک نرم افزار جستجو کنید

golnaz.ysf
۲۷ تیر ۱۳۸۹, ۱۵:۰۷
خیلی ممنون ازش استفاده کردم .همونیه که می خواستم.ولی این برنامه نمیذاره IDBE CmdBar Convertor نصب بشه.برای رفع این مشکل میشه کمک کنید.

نیما
۲۸ تیر ۱۳۸۹, ۰۱:۱۱
ویندوز اتون چیه ؟ شاید Antivirus اتون Block اش میکنه .. یا اینکه Run as Administrator نیست.

golnaz.ysf
۲۸ تیر ۱۳۸۹, ۰۸:۳۴
خطای A full version of Ribbon creator 1.1020 must be installed میده.این نسخه رو دارید؟اگه برام بذارید که ممنون میشم

نیما
۳۱ تیر ۱۳۸۹, ۰۲:۵۳
من برای شما 1.1016 را دانلود و نصب کردم ، بدون مشکل کار میکنه ، باید با اون Keymaker که درون شاخه نصب برنامه هست براش License بسازید در غیر اینصورت درست کار نمیکنه

H.Safaei
۲۹ بهمن ۱۳۹۰, ۱۹:۳۰
سلام
من به نرم افزار ریبون کریتور نسخه ای برای آفیس 2010 احتمالا همون نسخه 1.1020 می بایست باشه
اما نیمای عزیز شما این برنامه ها رو از کجا دانلود میکنین؟
یا خودتون زحمتش رو بکشین
ضمنا سایر عزیزانی که با اکسس به صورت حرفه ای کار میکنند میتونند بامن تماس بگیرند با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم.
من هم خیلی کار کردم اما گاها یک مشکلی مثل همین ساخت ریبونها همه کارو به هم میرزه آخه پروژه ها باید به روز بشن...
با تشکر