PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپدیت صفحات Html در Cms

TopIdea
۲۹ فروردین ۱۳۸۸, ۱۶:۰۰
با سلام خدمت اساتید گرامی
تو سیستم های مدیریت محتوا حتماً دیدید كه یه صفحه توسط مدیر ویرایش میشه یا ریپلیس میشه و مِن بعد كاربران عادی می تونن نتیجه رو آناً مشاهده كنند
خوب یه صفحه ساز درست كردم ایرادش اینه كه بعد از آپدیت صفحه كه ازش مطمئن هم هستم (از طریق ftp بررسیش كردم) صفحه ی قبل از آپدیت در دسترسه نه جدیده
ظاهراً صفحه ی قبل در كش قرار گرفته و مدام همون ارسال میشه
تو صفحات Asp.Net كه راحت میشه گفت صفحه در كش قرار بگیره یا نه، تو صفحات Html هم میشه گفت ولی واسه كلاینت و كش سرور نه بلكه كش مرورگر ، اگرم میشه من بلد نیستم و دنبال همینم:
چجوری باید تو Asp.Net مشخص كرد كه فلان صفحه ی اچ تی ام ال نباید Cache بشه ، یا وقتی تغییر داده میشه تا تغییر بعدی كش بشه ولی آپدیت كه شد آپدیت شده ی اون در كش قرار بگیره

پیشاپیش متشكرم

نیما
۲۹ فروردین ۱۳۸۸, ۱۶:۵۷
من از سرور شما ( منظورم جایی هست که سایت شما اونجا قرار داره ) اطلاعی ندارم ولی معمولا برای Hosting های Share از سیستم Cache استفاده نمیکنند چون خیلی Server Load داره ، اگر 100% اطمینان دارید که اون فایل به طور کامل Replace شده چند احتمال وجود داره

آیا شما از Ctrl+F5 استفاده کردید ؟ زمان مشاهده سایت کلیدهای Ctrl+F5 را با هم فشار دهید تا طوری Refresh بشه که صفحه مورد نظر مستقیما از روی سایت شما لود بشه .. چون ممکنه ISP شما Cache Server داشته باشه که معمولا هم دارند و اینطوری دیگه سایت شما از Cache Server اونها لود نمیشه

یک احتمال دیگر این هست که اون Script یا CMS که استفاده میکنید به صورت Internal تمپلیت شما را Cache میکنه و سایت را از روی کش بازگذاری میکنه ...

TopIdea
۲۹ فروردین ۱۳۸۸, ۱۸:۰۵
از توجهتون متشكرم
راستش این Cms از نوع آماده نیست و خودم كلاً نوشتمش
بعد از ایجاد صفحه از طریق Ftp هاست رو بررسی می كنم و درخواست View ی فایل تغییر یافته رو میدم و اونجا تغییر كاملاً مشهوده در نتیجه در سرور تغییر لحاظ شده.
مسأله ی بعدی Cache شدن صفحه در Browser هست كه اولاً Ctrl + F5 میزنم و باز هم همون صفحه ی تغییر داده نشده رو پس میده ثانیاً در مرورگرهای دیگه ای هم كه تا كنون نسخه ی قبلی اون صفحه رو لود نكرده بودم و نتیجتاً در حافظه ی كششون چیزی ذخیره نشده باز هم همون صفحه ی تغییر داده نشده یعنی نسخه ی قبلی لود میشه
هر چند از همین دو نكته میشه فهمید كه كش سمت سرور داره انجام میشه یا هر چی هست سمت كلاینت نیست دو مسأله ی دیگه هم این رو تأیید می كنه
اگه آخر آدرس اون صفحه یه رشته ی تقاضای حتی بدون مقدار بذارم صفحه نسخه ی تغییر داده شدش لود میشه یعنی در سرور موجوده ولی بعد از این باز هم اگه بدون این تغییر در آدرس درخواست صفحه رو بدم صفحه ی آپدیت نشده در اختیارم قرار می گیره
نكته ی بعد كه مؤید این مسألست اینه كه بعد از مثلاً دو یا سه روز صفحه ی آپدیت شده درست لود میشه
در نتیجه ==> تغییرات اعمال شدند و ظاهراً درخواست از صفحه ی مورد نظر لود رو انجام نمیده بلكه از حافظه ی كش انجام میده

ضمناً هاست من از نوع رایگان هم نیست ویندوز سرور 2008 و دات نت فریمورك 3.5 رو هم ساپورت می كنه و نمیدونم منظور از اشتراكی (Share) بودنش چیه ولی قاعدتاً نبایستی از بابت نوع هاستینك كه همانند انواع رایجه مشكل ایجاد شده باشه

مجدداً تشكر دارم
اگه تونستید كمك كنید یه مشكل دیگه هم دارم اون هم تو همین فروم مطرح كنم چون جای دیگه جواب نگرفتم شاید اون هم تو همین فروم حل شد

نیما
۲۹ فروردین ۱۳۸۸, ۱۸:۳۶
این متا تگ را در قسمت Header فایل template اتون قرار دهید

<META HTTP-EQUIV="CACHE-CONTROL" CONTENT="NO-CACHE">

TopIdea
۲۹ فروردین ۱۳۸۸, ۱۸:۴۹
باز هم مرسی
مگه این متا تگ ها برای سمت كلاینت نیست كه از كش مرورگر استفاده نشه؟
بعد هم من از این دو تا استفاده كردم كه دومی برای ie5 هست و اولی واسه بقیه كه جواب نداد متأسفانه:
<META HTTP-EQUIV="Pragma" CONTENT="no-cache">
<META HTTP-EQUIV="Expires" CONTENT="-1">
الآن هم از این كه لطف كردید استفاده كردم باز هم جواب نمیده
میگم كنترل پنل Plesk گزینه ای برای این كار نداره؟

نیما
۲۹ فروردین ۱۳۸۸, ۲۰:۳۹
این متا تگ را برای این دادم که یک وقت در کش سرور ISP شما ذخیره نشده باشد ، اکثر Cache Server ها این متاتگ را تشخیص میدهند

اگر میخواهید سایت اتون را لطف کنید تا بقیه هم تست کنند شاید با IP های متفاوت تغییرات قابل مشاهده باشند .. ( اگر هم سایت محرمانه هست ، از طریق PM برام بفرستید تا من هم چک کنم )

سوال بعدی این هست که آیا سایت شما یکپارچه هست، یعنی هر صفحه به صورت جداگانه هست یا این شما Template های جداگانه دارید ( یعنی قالب های Header , Footer , Content , .... جداگانه هستند یا همه از طریق یک فایل لود میشوند ).

mhcenter
۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۱۱
salam ... merci aga mofid bood matalebet

mhcenter
۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۲۸
آقا یه سوال دیگه من چطوری میتونم امتیاز دانلودم رو تو این سایت افزایش بدم ؟

mhcenter
۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۳۱
نه مرسی خودم یاد گرفتم ... با اضافه کردن مطلب خودش ارتقا پیدا میکنه امتیازم