توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : etap 4
سلام بچه ها
حتما نرم افزار etap رو ميشناسيد. از بهترين ها براي تحليل شبكه هاي قدرت. اينم لينك دانلود
http://rapidshare.com/files/75327273/ETAP.part1.rar
http://rapidshare.com/files/75327287/ETAP.part2.rar
اقا نيما واسه اين پست يه تشكر خيلي كمه حداقل 4 و 5 تا ميخواد. منتظرم
یلدای عزیر، این سایت رو برای به اشتراک گذاری اطلاعات و مهارت ها و البته نرم افزار و کتاب ایجاد کردیم، برای اینکه دیگران و مدیران سایت از پست هاتون تشکر کنن لطفا راجع به نرم افزار هایی که لینک میزارید یا از سایت دانلود میکنید، توضیح بدید. شاید این نرم افزار به درد خیلی ها بخوره ولی ندونن که نرم افزاری با این قابلیت وجود داره، معرفی نرم افزارهای مشابه و مقایسه معایب و مزایا هم مفیده.
درباره etap باید بگم که ظاهراً برنامه نویس اصلی این برنامه ایرانیه برای همین ما به بانک اضافه نکردیم، اگه مطمئن بشیم که ایرانی نیست ورژن 5.5 رو به زودی و 6 رو در آینده به بانک اضافه میکنیم :D
اقا نيما شما مطمين باشيد كه ايراني نيست. يه نرم افزار امريكايي هست. در زمينه مدل كردن شبكه هاي قدرت، انجام مطالعات شبكه قدرت، راه اندازي موتور، زمينه حفاظتي، زمين كردن شبكه، مدل كردن كابلها كاربرد داره، خلاصه هر كار برقي كه بگيد اين نرم افزار انجام ميده. من از شما عاجزانه خواهش مي كنم اگه ورژن اخر كرك شده اين نرم افزار رو داريد حتما تو سايت بذاريد. اين نرم افزار مطلقا ايراني نيست و يك گروه بسيار بزرگ كار نوشتن اين نرم افزار رو تو امريكا انجام دادند. من اگه بتونم اين نرم افزار رو از سايت شما دانلود كنم تا اخر عمرم مديون شما ميشم چون واقعا بهش احتياج دارم. اقا نيما متاسفانه دانلود از سايت شما واقعا سخته من به سختي ميتونم نرم افزار هاي بدرد بخور و خوبي كه تو سايتتون گذاشتين رو دانلود كنم. از شما خواهش ميكنم اگه ميتونيد كاري كنيد كه من بتونم دانلود كنم. البته يه وقت etab رو با etaps اشتباه نگيريدا. من بي صبرانه منتظر etap 5.5 يا اگه داريد 6 هستم. بازم ازتون خواهش ميكنم اگه داريد از ما دريغ نكنيد. يكم هم هواي امتياز رو داشته باشيد
بازم ممنون
اگه هر بخشی از سایت فعال بشه و اعضاء سایت اطلاعات مفید پست کنن، ورژن آخر خیلی از نرم افزارهای مربوط به اون بخش رو در بانک میزاریم. (نرم افزارهایی که هیچ جای دیگه در نت نمیتونید پیدا کنید:cool:) در مورد etap همونطور که گفتم باید مطمئن بشیم، ضمناً فعلاً بنا نداریم روش دانلود رو عوض کنیم. شما هم اگه با این نرم افزار یا نرم افزاهای مشابه آشنا هستید ، بیشتر توضیح بدید، امتیازتون بالا میره :D
براي اينكه مطمين بشيد كه اين نرم افزار ايراني نيست مي توانيد به سايت اين نرم افزار به ادرس etap.com مراجعه كنيد. خواهيد ديد كه اين نرم افزار اصلا ايراني نيست و متاسفانه در ايران نمايندگي هم ندارد( بر خلاف نرم افزارهاي مشابه مثل cyme) . خواهشا اگه داريد لطف كنيد تو سايت بذاريد كه هم ارزش سايت بالا ميره چون ورن 6 اين نرم افزار رو تو ايران كسي نداره و هم كساني كه بهش احتياج دارند دانلود كنند و شما رو هم دعا كنند.
پيشاپيس از شما تشكر ميكنم
نرم افزار Etap یک برنامه آنالیز جامع جهت طراحی،شبیه سازی و عملکرد تولید،توزیع سیستمهای توان الکتریکی است.این نرم افزار در واقع یک شبیه سازی گرافیکی سیستمهای تولید و توزیع فشار قوی است که به صورت کاملا گرافیکی و با استفاده از ابزارهای موجود در آن میتوان مواردی همچون:
●آناليز دشارژ و تعيين اندازه باتري
●آناليز اتصال كوتاه در حالت Dc و AC
●آناليز پخش بار در حالت Dc و AC
●آناليز پخش بار بهينه
●آناليز پايداري گذرا
●آناليز اتصال كوتاه
●آنالیز میزان هارمونیکها در درایورهای فرکانس متغیر در کنترل دور موتورهای الکتریکی و همچنین منابع تغذیه بدون وقفه
●آنالیز کابلهای زیر زمینی
مديران محترم سايت ميخواستم ببينم كار etab به كجا رسيد؟ ما منتظريما
arash_pejman
۱۰ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
يلدا خانوم درست ميگه. ما منتظريم...
يه عالمه تشكر
nima20-20
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۳۳
سلام لطفا آخرين ورژن برنامه را در سايت قرار دهيد
h_petro
۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۰۱:۱۵
نرم افزار مورد نظر براي كوردينه كردن رله ها و بريكرها و حتي آناليز كار باتريهاو مدل كردن استارت و آناليز راه اندازي موتورها استفاده مي شود به خصوص در شركتهاي طراحي و مهندسي در ضمن از اين نرم افزار معمولاً manual خوب خيلي كم پيدا ميشه