PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای تبدیل DVD به Dvix ازچه نرم افزای استفاده کنم

mansoor1040
۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۳۴
من دنبال یک نرم افزار ایدآل میکردم که بتوانم فیلم های DVD
خود را با گیفیت بالا و حجم کم تبدیل به DviX کنم

نیما
۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۱۶:۴۸
منظورتون از Dvix همون DivX دیگه ؟

بهترین برنامه که برای این کار هست DVDFab Platinum ، کار اصلی این برنامه حذف کردن قفل روی DVD های تصویری بود ولی در نسخه جدید یک بخش Converter به اون اضافه شده که DVD شما را با بهترین کیفیت ممکن بدون هیچ افت کیفیتی Rip میکنه

( من خیلی وقته که این کار را انجام میدهم و به شما قول میدم که بهتر از این برنامه نیست ).

باید چند بار از قسمت DVDFab Mobile اش استفاده کردید و با Option ها آشنا شوید تا کیفیت مطلوب به دست آید !

از دیگر امکانات این برنامه :

این برنامه قابلیت تبدیل DVD برای همه کنسولهای بازی را نیز داراست مثل PSP , PS3 , XBOX ...

قابلیت تبدیل به صورت HD با استفاده از کدک MKV

حذف کادر مشکی دور تصویر ...

استخراج Subtitle فیلم ها به صورت فایل SUB یا Render کردن آن بر روی تصویر

و ...

از اینجا دانلود اش کنید :

http://209.172.55.6/download/DVDFab5232.exe

سریال نصب :

0020z2/0C5nksn1zm/4ldApx+Qy2FUBXW9OjyYnoffjkATo0RaEDe0qPtQuWATiR5qOl o5qeTayhbYytNAHlB/XUA2TVChFbYGPBp+Nn/n22CLubmZHRUeaj6HlKUdNbs0RKZN6ZOG8E+9/NGVsFPb3bphCFwxYFttUt3FfotXoPsCk=

نکته دیگه این هست که برای تبدیل با بهترین کیفیت شما باید Bitrate را کمتر از 1800 تنظیم نکنید !! در غیر اینصورت کیفیت مطلوب حاصل نخواهد شد . اگر کیفیت سورس دی وی دی شما 720x540 باشد باید Resolution فایل DivX یا MPEG4 شما یک واحد کمتر باشد مثلا 720x480 یا 640x320 که باز افت کیفیت پیدا نشه !

morteza1358
۲۹ فروردین ۱۳۸۸, ۱۳:۲۹
نرم افزار total video convertor نیز کارایی خوبی دارد