PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سریال و پسورد dtsearch

hassan_2600
۱۴ شهریور ۱۳۸۷, ۱۰:۵۰
با سلام
برنامه dtsearch desktop v753 7629 که تو سایته بعد از دادن پسورد فایل زیپ و باز کردن آن هنگام نصب فایل exe دوباره پسورد میخواد.پسورد قبلی رو که برای باز کردن فایل زیپ رو هم که بهش میدی قبول نمیکنه.لطفا کمک کنید.

نیما
۱۴ شهریور ۱۳۸۷, ۱۲:۰۶
اون رمز اش جداست و مربوط به ما نمیشه ، همراه فایلهای برنامه یک فایل با پسوند NFO هست ، آنرا با Notepad یا NFOViewer باز کنید ، روش نصب ( روش کرک و یا سریال برنامه ) درون این فایل توضیح داده شده ...

hassan_2600
۱۵ شهریور ۱۳۸۷, ۱۲:۲۸
اون رمز اش جداست و مربوط به ما نمیشه ، همراه فایلهای برنامه یک فایل با پسوند NFO هست ، آنرا با Notepad یا NFOViewer باز کنید ، روش نصب ( روش کرک و یا سریال برنامه ) درون این فایل توضیح داده شده ...
سلام نیما جان و مرسی که جواب دادید
من فایل رو همانطور که فرمودید باز و نصبش کردم ولی متاسفانه سریال برنامه داخلش نیست خواهش میکنم سریاش رو برام بذارید.من تمام گوگل رو گشتم که سریال برنامه معمولا همراه فایل rar است که باید از رپیدشر دانلود کنم و من چون از دایل اپ استفاده میکنم برام مقدور نیست تا دوباره بخوام 40 مگ دیگه دان داشته باشم.من با سایت شما وقتی دنبال این برنامه بودم تو گوگل آشنا شدم و باور کنید این 40 مگ رو هم با دایل آپ گرفتم.اگه محبت کنید و کمک نمایید بسیار بسیار سپاسگذارتان خواهم بود.
سلامت و پیروز باشید.

نیما
۱۵ شهریور ۱۳۸۷, ۱۴:۳۵
نمیدونم کدوم نسخه را دانلود کردید ولی اگر اون فایل DVT.nfo را باز میکردید رمز نصب داخل اش بود

رمز نصب : DTSEARCH7

در ضمن آخرین نسخه v7.54.7654 هست شما نسخه قدیمی را دانلود کردید

hassan_2600
۱۵ شهریور ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
نمیدونم کدوم نسخه را دانلود کردید ولی اگر اون فایل DVT.nfo را باز میکردید رمز نصب داخل اش بود

رمز نصب : DTSEARCH7
سلام
رمز رو پیدا کرده ام ولی سریال برنامه داخلش نیست.به صورت demo میشه یک ماه استفاده کرد من دنبال سریالش هستم راهی هست؟
dtsearch desktop v.7 53 7629

نیما
۱۵ شهریور ۱۳۸۷, ۱۵:۴۴
والا این برنامه ها Retail هستند و Setup اشون به صورت کامل هست ، احتمالا قبلا نسخه DEMO اش را نصب کردید و حالا با این تداخل داره

من دقیقا همین نسخه را نصب کردم و کامل نصب شد، About برنامه را هم که نگاه کردم با این سریال Register شده بود

DW-01D9-D57A

hassan_2600
۱۵ شهریور ۱۳۸۷, ۱۶:۲۰
والا این برنامه ها Retail هستند و Setup اشون به صورت کامل هست ، احتمالا قبلا نسخه DEMO اش را نصب کردید و حالا با این تداخل داره

من دقیقا همین نسخه را نصب کردم و کامل نصب شد، About برنامه را هم که نگاه کردم با این سریال Register شده بود

DW-01D9-D57A
نیما جان دمت گرم سریاله خودش بود کارت خیلی درسته.
اگه میشه بگید Retail در مورد برنامه ها یعنی چی؟
از کمکتون بسیار بسیار سپاسگزارم

نیما
۱۶ شهریور ۱۳۸۷, ۰۳:۳۱
یعنی نسخه فول هست نیازی به کرک نداره فقط با یک سریال در زمان نصب به صورت کامل نصب میشه ، نسخه Demo که در سایتها موجوده معمولا اینطوری نیستند و حتی با اون سریال هم فعال نمیشن ، به هرحال خوشحال شدم مشکل حل شده ...