PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل DBF (فاکس پرو 2.6 تحت DOS) به SQL یا Access

Eng.M.Tahmasebi
۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۵۹
من میخوام که اطلاعات یک نرم افزار تحت داس رو که نسخه تحت ویندوز اون رو نوشتم به SQL یا Access تبدیل کنم، ولی کاراکترهای فارسی اون به صورت کدهای ناخوانا تبدیل میشه.
کمک فوری از تمام دوستان

hossein4nabsh
۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۰۹
سلام دوست عزیز،
شما باید یک کانورتور (مبدل) کد اسکی به کد یونیکد رو داشته باشید. نسخه های انگلیسی اون بدردتون نمیخوره چون فونتهای اسکی فارسی استاندارد نیستند. لذا حتما باید بک نسخه فارسی اون رو گیر بیارید.
قبلا یک سری از شرکتها چنین مبدلی رو ساخته بودند. درحال حاضر نمیدونم. سعی میکنم از دوستانم بپرسم و برات کامنت بزارم.

مهسون
۹ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۴۳
با سلام
از کانورتور زیر که توسط جناب حسینی تهیه و تنظیم شده است استفاده کنید
پس از بحث هاي زيادي که در اين بخش شده و بسياري از آنها يا تکراري و يا بدون توجه به ساير پست ها و يا اصلا در اين موضوع نيستند تصميم گرفتم تا setup از برنامه datamanager که آقاي سيد جواد حسيني در سال 84 نوشته اند (و تا سال 87 مشکلات آن را برطرف نموده اند) را به همراه سورس و فايلهاي زمان اجراي ويژوال فاکس پرو 9.0 تهيه و در اينجا قرار دهم تا هم کساني که ويژوال فاکس پرو ندارند بتوانند با برنامه اجرايي کار خودرا انجام دهند و سايرين هم جهت نيازهاي خود سورس را تغيير دهند.بعلاوه برنامه تبديل جداول پارادوکس به ويژوال فاکس پرو که آنه هم توسط ايشان نوشته شده در اين بسته قراردارد.
جهت سهولت دانلود فايل اصلي به سه قسمت و مجوعا 10.4با حجم مگ در ادامه قابل دانلود است.جهت استفاده به برنامه winrar نياز داريد.
http://cid-a65e7abaff336bf3.skydrive.live.com/self.aspx/public/data%20manager/setup.part1.rar#resid/a65e7abaff336bf3!287
در آخر نکته مهم رو يادآور ميشوم که اين برنامه بصورت سورس باز ارائه شده و هيچ مسئوليتي در قبال استفاده از آن به سازنده آن وارد نيست. همچنين هيچ شخص و يا شرکتي حق دريافت هزينه اي در قبال ارائه اين برنامه به ديگري را ندراد
اینم لینک یک پارچه از رپید :

http://rapidshare.com/files/314234521/DBF_Convertor.rar.html
منبع : سایت برنامه نویس

serojjamali
۲۷ شهریور ۱۳۸۹, ۱۱:۴۲
اگه کسی خواست دیتابیسش رو بفرسته تا براش تبدیلش کنم

ُserojjamali@gmail.com

توی موضوع ایمیل حتما بنویسین
درخواست تبدیل دیتابیس