PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعات در مورد avast

almas
۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۰۷
دوستان عزيز اگه در مورد آنتي ويروس avast اطلاعات دارن خوشحال ميشم در اختيار من بزارن

يه سوال هم داشتم ميخواستم بدونم كلا آنتي ويروسش خوبه يا نه؟؟؟؟

امیرعلی
۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۱:۰۱
بیشتر آنتی ویروس ها در نگاه اول دارای گزینه های مناسب و مفیدی هستند و کارایی اونها در گذشت زمان خودش رو نشون میده،مثلا فرض کنیدبروی یک کامپیوتر ساده یک منشی که کارش تایپ هست و چند روز یک بار مثلا برای چت به yahoo messenger وصل میشه یک آنتی ویروس کاملا ابتدایی نصب هست وقتی شما نظر اون منشی رو در مورد آنتی ویروسش بپرسین، منهای مواردی که کلا آنتی ویروس ها کمی از سرعت سیستم کم می کنند موردی رو نخواهید شنید،ولی کامپیوتر یک شخصی رو در نظر بگیرید که دانلود آفلاین داره و به یک خط Adsl هم متصل باشه و کلی هم تو اینترنت به قول معروف چرخ بزنه اون موقع است که قدرت یک آنتی ویروس خودش رو نشون می ده.

از آنتی ویروس Avast نیز تعریف و تمجید هایی به گوش رسیده که من فکر می کنم بیشتر این امتیاز ها برای اینه که این شرکت نسخه Home Edition نرم افزار رو رایگان کرده . در کل از نظر option ها شبیه به آنتی ویروس های دیگه است و سایت www.av-comparatives.org هم رتبه Advanced رو بهش داده (البته این بالاترین رتبه نیست)،به نظر من برای حفظ امنیت یک کامپیوتر باید از گزینه های شناخته شده تری استفاده کرد.

almas
۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۲:۲۷
ممنون از راهنماييت

شما چه آنتي ويروسي رو پيشنهاد ميكنين؟

امیرعلی
۱ آذر ۱۳۸۶, ۰۰:۵۷
خواهش می کنم

من هنوز Kaspersky 7.0.0.125 رو دارم و تا به این لحظه هیچ مشکلی نداشتم.

ehsann
۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۰۹:۲۰
سلام،
بله، آنتی ویروس KasperSky یکی از بهترین آنتی ویروس های جهان است که آخرین نسخه اون Internet Security 2009 موجود است. البته از نظر قیمت نیز این امر کاملاً مشخص است.
البته استفاده از آنتی ویروس خوب یک رکن اساسی است ولی مسئله دیگه ای که هست اینه که کاربران سیستم تا حد امکان نحوه انتشار ویروس ها، تروجان ها و اسپایورها رو تا حدی بلد باشن و بدونن که سیستم تو چه حالتی احتمال آسیب پذیری بیشتری داره.
بهترین راه اینه که تا حدی از انواع ویروسها، برنامه ها و سایت هایی که ویروس رو منتقل می کنند اطلاع کسب کنیم.
یکی از معمولی ترین روشهایی که کامپیوتر شما آلوده می شه، استفاده از سایتهای کرک و یا سریال برنامه ها است که در حالی که برنامه آنتی ویروس شما اخطار میده که این فایل آلوده است شما به دانلود فایل می پردازید. راه دیگه که شاید خیلی ها توجه نکنند هنگام چت کردن در یاهو مسنجر است.
می بینید کسایی که هویت مشخصی ندارند برای شما pm می دن و یک سری لینک به شما معرفی می کنند. برای شناخت اونها به راحتی می تونید به ID شخص نگاه کنید، معمولا ID مجهولی که اسم خاصی نیست استفاده می شه و راه شناخت دیگه در صورتی که ID غیر ایرانی بود و اسامی عحیب استفاده شده بود ، اونها خطرناک است و هرگز اقدام به باز کردن لینک ارسالی نکنید.
در این مواقع حداقل ضرری که می بینید ویروسی شدن سیستم و تا ارسال اکانت اینترنت و اکانت ایمیل شما پیش خواهد رفت.

موفق باشید:)