توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Autodesk Mudbox Pro V1.0.7
AUTODESK MUDBOX PRO V1.0.7
نرم افزار جدید شرکت Autodesk جهت طراحی و شبیه سازی سه بعدی مدل با کلیه جزئیات، بانک متریال و ابزار قوی جهت هرچه طبیعی جلوه دادن طرح.
جهت دانلود این نرم افزار بعد از ورود به بانک نرم افزار و انتخاب قسمت آرشیو نرم افزار رایانه عبارت AUTODESK.MUDBOX را جستجو کنید
در ضمن این پست صرفا جهت معرفی این نرم افزار بوده و این نرم افزار تنها یکی از هزاران نرم افزار موجود در بانک نرم افزار چارنبش می باشد
parvaz
۱۴ فروردین ۱۳۸۸, ۱۴:۴۰
بتركه اين AUTODESK
اين همه نرم افزار سه بعدي ساز از خودش بدر كرده تازه مايا رو هم خريده
من با مكس كار ميكنم و ميدونم مكس تو سه بعدي ماننده مايا يه نرم افزار جامعي است
پس دليلي نداره كه نرم افزار ديگه اي مثل Mudbox از همون شركت بياد و تو اين كار فعالييت كنه
پس به اين نتيجه ميرسيم كه Mudbox تو كار خودش بايد تخصصي وارد شه حالا تو چه زمينه اي تخصصي كار ميكنه نمي دونم
ehsun3d
۸ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۱۱
بتركه اين AUTODESK
اين همه نرم افزار سه بعدي ساز از خودش بدر كرده تازه مايا رو هم خريده
من با مكس كار ميكنم و ميدونم مكس تو سه بعدي ماننده مايا يه نرم افزار جامعي است
پس دليلي نداره كه نرم افزار ديگه اي مثل Mudbox از همون شركت بياد و تو اين كار فعالييت كنه
پس به اين نتيجه ميرسيم كه Mudbox تو كار خودش بايد تخصصي وارد شه حالا تو چه زمينه اي تخصصي كار ميكنه نمي دونم
parvaz جان عزيز من در حال حاضر تو لندن مشغول تحصيل تو رشته انيميشن و بازي سازي هستم و براتون ميگم كه كار با modbox به اين علت با مايا و مكس فرق داره كه مثل ZBrush ميتوني مدل خودت رو در حالت سه بعدي نقاشي بكشي . برو تو سايت يوتيوب و يه نگاه به نحوه مدلسازي با modbox بنداز و حال كن .
راستي اينو هم بگم كه فرق مايا با مكس هم زمين تا آسمونه . مكس براي خونه سازي توسط آرشيتكتها استفاده ميشه و مايا توسط آرتيستها تو فيلم و كارتون و غيره . من خودم كه قبل از تحصيل با مكس كار مي كردم الان فقط با مايا كار مي كنم چون سرعت عمل و ابزارهايي كه داري چيزاييه كه مكس تو خواب هم نمي بينه .