توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Aurora MPEG To DVD Burner v5.1
Aurora MPEG To DVD Burner v5.1
یکی از قویترین نرم افزارهای تصویری جهت تبدیل مستقیم فایلهای MPEG با فرمتهای گوناگون به DVD
جهت دانلود این نرم افزار بعد از ورود به بانک نرم افزار و انتخاب قسمت آرشیو نرم افزار رایانه عبارت Aurora.MPEG را جستجو کنید
در ضمن این پست صرفا جهت معرفی این نرم افزار بوده و این نرم افزار تنها یکی از هزاران نرم افزار موجود در بانک نرم افزار چارنبش می باشد
** با معرفی برنامه های موجود در بانک نرم افزار چارنبش ما را یاری داده همچنین امتیاز و موقعیت خود را نیز افزایش دهید **
خوب نيما جان بهترين نرم افزار چيه به نظر شما؟
آخه من دنبال يه نرم افزار توپ ميگردم
يه نرم افزار هم در رابطه با ساخت سي دي dvd معرفي كني ممنون ميشم
امیرعلی
۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۰۲:۱۶
من همین حالا عبارت Aurora.MPEG را سرچ کردم و 6 مورد از ورژن های مختلف برنامه پیدا شد،شما اگر در قسمت آرشیو نرم افزار های رایانه سرچ را انجام دهید این 6 مورد نمایش داده میشه.
در مورد بهترین نرم افزار،برنامه معرفی شده قدرت بسیاری داره یکی دیگر از کاملترین ها نرم افزار TMPGEnc dvd author هست که در سایت معرفی شده و ورژن جدیدش هم، از Divx پشتیبانی می کنه و علاوه بر تبدیل انواع فایل های تصویری به dvd، منو های بسیار زیبا هم برای dvd درست می کنه.
اره ايندفعه سرچ شد
يه سوال ديگه
اين نرم افزار هارو چه طوري نصب كنم؟
اصلا فايلش رو سيستمم ساپورت نميكنه
فايلش اينه
USERID_1296_00001.rar
يعني پسوندهاي rar رو بايد چه طوري باز كرد؟؟؟؟
در پستی که سوال کرده بودید نحوه استفاده را توضیح دادم
دوستان عزيزي كه اين نرم افزار رو بهم معرفي كردين
دستتون درد نكنه نرم افزار حجيمي بود خيلي طول كشيد دانلودش
يه لطفي ميكنين در مورد كار با قسمتهاي مختلفش يه توضيح كلي بدين
مخصوصا راجع به تبديل فرمتهاش چون من هر چي دنبال كانورتش گشتم پيدا نكردم
اگه سايتي هم كه ارجع به اين نرم افزار توضيح داده معرفي كنين ممنون ميشم
چرا كسي جواب نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سايت برنامه اين هست -> mediatox.com
اين برنامه كار خيلي پيچيده اي نميكنه كه راهنماي استفاده داشته باشه، همانطور كه از اسم برنامه مشخص هست، اين برنامه فايلهاي MPG و يا فرمتهاي ديگري را گرفته و براتون DVD ميسازه
خيلي نرم افزارهاي ديگري هم هستند كه اين كار را انجام ميدن مثل Nero, DVDLab, ...، ولي خوبي اين برنامه اين هست كه بسيار ساده و كم حجم و با رابط كاربري ساده اين كار را براي شما انجام ميده ...
منظورتون اينه كه در زمان رايت بر روي دودي اين كار رو ميكنه يا نه فايلها رو به هم تبديل ميكنه
چون اگه موقع رايت اين كار رو بكنه كه فايده نداره نرو هم همينكار رو انجام ميده
من يه نرم افزار تبديل فرمت ميخوام
چيو پيشنهاد ميكنين؟؟؟؟
usef8000
۱۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۰۴
مرسی قربانت