توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقدیم به دوستان Arc Object کار....
asgharkachal
۱ تیر ۱۳۸۸, ۲۰:۰۱
سلام
دو کتاب زیر از بهترین کتابها در زمینه برنامه نویسی در محیط Arc GIS است...
امیدوارم حالشو ببرین:D
http://www.filefactory.com/file/472b72/n/0849392837_zip
http://rapidshare.com/files/135432390/1589480007.zip
در ضمن اگر دوستان کتاب دیگه ای درباره این موضوع می خوان بگن....
Mirzaei
۲۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۱۰
سلام
کتابهاش فارسی سراغ ندارید.
asgharkachal
۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۴۲
سلام
کتابهاش فارسی سراغ ندارید.
سلام
تو چند تا سايت مطالب پراكنده درباره اين موضوع هست ولي كتاب فارسيش موجود نيست.
Mirzaei
۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۱۹
شما در این رابطه چقدر تجربه دارید؟
asgharkachal
۲۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۳
شما در این رابطه چقدر تجربه دارید؟
سلام
در حد متوسط آشنائيت دارم ولي هنوز سوالات زيادي براي خودم تو اين زمينه وجود داره....
Mirzaei
۲۵ آذر ۱۳۸۸, ۰۸:۲۹
میتونم از شما کمک بگیرم
بنده برنامه نویسی سی شارپ بلدم ولی تا به حال در این رابطه کار نکردم
یه برنامه هم دانلود کردم که مشخصات نقطه را در آن وارد میکنیم بعد با اتصال به اینترنت نقشه مکان رو نشون میده
بانک اطلاعاتی وجود داره که حاوی نقاط مهم شهری از قبیل بیمارستان ها ،خیابان ها و غیره باشه؟
asgharkachal
۲۵ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۳۰
میتونم از شما کمک بگیرم
بنده برنامه نویسی سی شارپ بلدم ولی تا به حال در این رابطه کار نکردم
یه برنامه هم دانلود کردم که مشخصات نقطه را در آن وارد میکنیم بعد با اتصال به اینترنت نقشه مکان رو نشون میده
بانک اطلاعاتی وجود داره که حاوی نقاط مهم شهری از قبیل بیمارستان ها ،خیابان ها و غیره باشه؟
سلام..........خواهش ميكنم.اگه چيزي بدونم دريغ نمي كنم.:)
برنامه اي كه شما در موردش صحبت كردي يك برنامه query feature هستش كه در داخل محيط ArcGIS مشابه اين برنامه وجود داره....(فصل 9 كتابي كه در پست اول گذاشتم درمورد اين موضوع بحث كرده)
در مورد بانك اطلاعاتي نقاط مهم شهري هم بايد بگم كه اين اطلاعات در طرح كاداستر كشوري مي گنجه كه در حال انجام هستش و هنوز كامل نشده.
اگه در مورد كاري كه ميخواي انجام بدي توضيح بيشتري بدي شايد بهتر بتونم كمكت كنم.
در ضمن آيا شما با خود ArcGIS كار كردين؟؟ چون براي اينكه وارد برنامه نويسي در محيط Arcobject بشين تنها برنامه نويس بودن كافي نيست و بايد يك آشنائيت نسبي با مباحث GIS و نرم افزار ArcGIS داشته باشين.
Mirzaei
۲۵ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۳۳
نه متاسفانه
میتونید ایمیلتون رو به بنده بدید؟
asgharkachal
۲۵ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۴۰
نه متاسفانه
میتونید ایمیلتون رو به بنده بدید؟
سلام
تو پيغام خصوصي كه برات فرستادم هست.
ehsangis
۲ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۰۷
سلام دوست عزیز هر 2 لینک های که برای دانلود arcobject گذاشتید کار نمیکنند .من دنبال کتاب getting to know arcobjects هستم نوشته burke متاسفانه توی اینترنت و یا انقلاب گیر نیووردم.اگر لینکی برای دانلود این کتاب دارید ممنون میشم بزارید.یا اگه خود کتاب رو دارید بیام ی کپی ازش بگیرم.
morawej
۱۹ مهر ۱۳۸۹, ۱۴:۴۵
سلام
من مدتي هست كه دنبال مرجعي براي برنامه نويسي VBA پيشرفته در محيط ArcMap ميگردم تا اينكه امروز در اين سايت پيداش كردم ولي متاسفانه قابل دريافت نيست لطفا برام ارسال بفرمائيد .با تشكر زياد
bmorawej@ymail.com
morawej
۱۹ مهر ۱۳۸۹, ۱۴:۴۸
مرجعي براي برنامه نويسي در محيط gis