توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نرم افزارها
jahani.s
۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۲۸
سلام بچه ها
اگه هر کی یه نکته درباره استفاده از نرم افزارهای پرکاربردی مثل ArcGIS یا AutoCAD و ... برای بقیه بفرسته ، همه میتونیم از یه بانک اطلاعاتی خیلی خوب استفاده کنیم با این تفاوت که اگه هر کسی سوالی داشته باشه خیلی سریعتر به جوابش میرسه.
ممنون میشم اگه نظرات خودتونو در این باره اعلام کنین.
از مدیریت محترم سایت ، آقا نیما هم تقاضا میکنم نظر خودشونو اعلام کنن.
با تشکر.
aminsoory
۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۴۱
من که با این موضوع خیلی موافقم.
اگه همه کمک کنن میشه خیلی چیزا رو به همدیگه یاد بدیم و همه استفاده ببریم.
به نظر من اگه برای هر نرم افزاری که بیشترین کاربردها رو داره یه انجمن تشکیل بدیم بهتره چون اینطوری هر کسی که میخواد درباره یه نرم افزار اطلاعات بده یا بگیره میدونه که کجا باید بره.
برای آقا نیما هم یه پیشنهاد دارم......
مدیریت سایت میتونه این نکته ها رو جمع کنه و بصورت یه جزوه تهیه کنه و هر چند وقت یکبار برای اعضای گروه (البته اونایی که در این زمینه فعالیت میکنن) با ایمیل بفرسته.
من منتظر نظرات شما در این باره هستم.
با تشکر
Mansoor
۱۵ فروردین ۱۳۸۸, ۱۱:۵۷
inja chera inghadr rakede.. paye bashid khob...
:(
ajamalipoor
۱۶ فروردین ۱۳۸۸, ۱۱:۵۷
lمنهم موافق با تشکیل این انجمن هستم
سلام دوستان،منم موافقم الان که با شما حرف می زنم کلی pdf آموزشی برا اتوکد دارم که می تونم براتون بزارم که وردارین ولی متاسفانه نمی دونم چه جور آپلود کنم!!!!:confused:
mehdi_7093
۱ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۰۵
چرا کسی جواب نمیده . چطور میشه آپ کرد
mehdi_7093
۱ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۰۷
دستورlts
برای تغییر اندازه قطعات پاره خط ها در خط چینها از دستور lts استفاده می کنیم.و بعد از enter کردن عدد جدید را وارد می کنیم.
ویژگیهای موضوعات
نوار ابزار properties سه ابزار color ، line type , line weight می باشد که به ترتیب برای تغییر رنگ و مدل خط و ضخامت خط می باشد.با باز کردن فهرست هر کدام از این ابزارها می توانیم مدل دلخواه خود را انتخاب کنیم .
نکته : در فهرست linetype اگر روی گزینه other کلیک کنیم پنجره دیگری باز می شود و در آن با کلیک روی دکمه load می توانیم انواع خط چینها را انتخاب کنیم.تا به فهرستمان اضافه شود.
نکته :برای استفاده از 3 دستور فوق می توانیم از منوی format نیز استفاده کنیم. یا اینکه از طریق تایپ آنها را اجرا کنیم.
تایپ col برای دستور color جهت تغییر رنگ
تایپ lt برای دستور linetype جهت تغییر نوع خط
تایپ lw برای دستور lineweight جهت تغییر ضخامت خط
mehdi_7093
۱ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۰۸
ویرایش هاشور
برای ویرایش هاشور ابتدا آنرا انتخاب می کنیم. سپس کلیک راست کرده و گزینه edit hatch را انتخاب می کنیم.البته می توانیم عبارت he را تایپ کرده و پس از enter هاشور مورد نظر را انتخاب کتیم .در هر صورت پنجره hatch باز شده و بعد از تنظیمات آنرا ok می کنیم.
mehdi_7093
۱ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۰۹
رسم هاشور
از منوی draw دستور hatch را اجرا می کنیم یک پنجره باز می شود از قسمت swatch هاشور دلخواه خود را انتخاب کرده و سپس روی دکمه add pick point در پنجره کلیک می کنیم .پنجره hatch موقتا بسته می شود و ما درون ناحیه ای که میخواهیم هاشور بزنیم را کلیک می کنیم .سپس کلیک راست و enter می کنیم .پنجره هاشور مجددا باز شده و می توانیم ok کنیم . البته در این پنجره از قسمت scale اندازه هاشور و از قسمت angle زاویه هاشور نیز قابل تنظیم است.
نکته : اگر به جای دکمه add pick point از دکمه add select object استفاده کنیم می توانیم روی یک موضوع کلیک کنیم تا درون آن هاشور بخورد حتی اگر خطی از روی آن رد شده باشد.
نکته : با بزرگتر کردن پنجره hatch سه حالت برای رسم هاشور داریم :
1- normal :که مرزهای داخلی به صورت یکی در میان شناسایی می شوند
2- outer : که در این حالت فقط خارجی ترین ناحیه هاشور میخورد
3- ignore : که در این حالت از تمام مرزهای داخلی صرفنظر شده و تمام قسمت ها هاشور میخورد.
hamid shahsavan
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۲۳:۳۰
سلام دوستان من توی اتوکد 2009 وقتی پرینت میگیرم بعضی وقتا اعداد کم رنگ و بعضی وقتا عالیه و هنوز نفهمیدم چرا این مشکل پیش میاد خوشحال میشم دوستان کمک کنن
نیما
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۴:۰۳
پرینتر لیزری هست ؟ بستگی به Scale طرح شما داره ولی اگر Resolution چاپ پرینتر رو روی بالاترین سطح تنظیم کنید این مشکل پیش نمیاد
hamid shahsavan
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۳:۴۸
نه نیما جان جوهر افشان .سیاه و سفید
به نظرم مال تنظیمات نرم افزار هست . چون فایل های قدیمی مشکلی نداره و طرح های جدیدی که میکشم به این مشکل برخورد میکنم