PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال !!!

brain
۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۴:۳۸
با سلام

سوالي که مي خوام بپرسم ممکنه يکم عجيب باشه ولي خواهش مي کنم جواب من را بدهيد.

مي خواستم بپرسم :

1) اگه کسي هردو بيضه ي خود را حالا نمي دونم بوسيله ي عمل جراحي يا هر چيزي (بنا به هر دليلي) بخواهد در بياورد ( براي مثال مثله آغا محمدخان قاجار) آيا امکانش هست ؟

2) و اگر چنين چيزي امکان پذير مي باشد چه عوارضي حالا چه مثبت و چه منفي (در سلامتي جسمي و در روابط جنسي ولذات آن ) در پي دارد ؟

3) و چگونه اين کار عملي مي شود ؟

4) در ضمن اين قسمت از عضو بدن (هر دو بيضه) ، قابليت آن را دارد که به فرد ديگري اهدا شود.....؟

خواهش مي کنم دقيق و کامل جوابم را بدهيد .

با تشکر

هيوا
۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۳۳
برداشتن بیضه ها یا اخته سازی که در پزشکی به آن کاستراسیون می گویند ، تأثیر هرمونهای جنسی را در رفتار جنسی به وضوح نشان می دهد و به کاهش سریع و سرانجام به زوال فعالیت جنسی منجر می شود. برای این کار بیضه ها را که منبع هرمونهای مردانه اند، با عمل جراحی خارج می کنند البته پژوهشهای کنترل شده در مورد آدمیان انجام نشده است. در عوض روان شناسان، به مشاهدات خود درباره ی مردانی تکیه می کند که به بیماریهای سخت( مثلاً، سرطان بیضه) مبتلا هستند و تحت " اخته سازی شیمیایی" (با تزریق هورمونهای مصنوعی برای متوقف ساختن مصرف آندروژن) قرار گرفته اند.این کار فعالیت و میل جنسی را کاهش می دهد و گاهاً از بین می برد ولی نه به طور کامل. البته اگر اخته کردن قبل از بلوغ صورت بگیرد، اثر آن بیشتر است. در بعضی مردها، بعد از اخته شدن، قدرت جنسی نابود می شود و یا کاهش فوق العاده ای در آن دیده می شود، ولی در بعضی دیگر، پس از اخته شدن، حتی تا 30 سال بعد قدرت جنسی آنان محفوظ می ماند. به نظر می رسد که رفتار جنسی آدمی بیشتر تابع عوامل روانی است(واکر 1978، مانی، وایده کینگ، واکر، وگین 1976).

پیوند اعضای تولید مثل، بیضه‌ها و تخمدان‌جزء پیوند عضو محسوب نمی‌شود ، ازنظر تئوریک می‌توان بیضه یا تخمدان استریل (فاقد گامت)را که دارای کارکرد هورمونی است پیوند کرد ولی درعمل این روش کاربردی ندارد، زیرا مصرف داروهای هورمونی هم ارزانترو هم راحت تر می‌باشدو در مورد پیوند بیضه یا تخمدان بارور این عمل غیر قانونی است زیرا باعث پیوند گامتهایی می‌شود که صاحبان آن با یکدیگر ازدواج کرده‌اند و همواره اسپرم و تخمک متعلق به دهنده خواهد بود .

brain
۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۲۲
راهی وجود دارد که کاملا میل جنسیمان را از دست بدهیم .... ؟
و اینکه می گویید رفتار جنسی آدمیه بیشتر تابع عوامل روانی است منظورتان چیست ....؟
در کل ممنون از اینکه پاسخم را دادید....من منتظرم

هيوا
۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۰۰:۴۸
دوست عزیز با توجه به نوع سوال شما و اینکه احتمالاً سوالهای بیشتری دارید که به جواب آن نیاز دارید بهتون پیشنهاد میکنم که مقاله زیر رو که از خانم ژاله افشاری هستش رو دریافت و کامل بخونید مطمئناً علاوه بر اطلاعات مفید پزشکی به سوالات شما تا حد زیادی پاسخ داده خواهد شد

brain
۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۰۱:۲۹
با کمال میل....ممنون از شما

brain
۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۰۲:۲۸
خوندمش......اینطور که من فهمیدم پس بعضیا بعد از اخته سازی باز هم میل جنسیشان را از دست نمی دهند .. درسته ؟ .. واگه این حرف صحت دارد از کجا میشه فهمید که بعد از اخته سازی میل جنسی کاملا از بین می رود .....

یک روش دیگری هم توی متن خوندم که گفته بود اگه آسیبی به هیپوتالاموس برسد کاملا میل جنسی نابود میشود........
در کل باید بگم که
ببینید من دنبال راه حلی هستم تا دیگه چیزی منو تحریک نکنه حالا چیز دیگه ای جز این دو راه وجود دارد یا نه....؟
در ضمن در رابطه با هیپوتالاموس که مثله اینکه مهم تر از بیضه ها هستش می خواستم اطلاعات بیشتری کسب کنم و اینکه چه جوری میشه اونو از بین برد تا میل جنسیمان قطع شود.....
در کل این کار خیلی احمقانه هستش .......ولی خب فکر نکنم راه دیگه ای وجود داشته باشه تا وقتی نگاه به یک زن می کنیم تحریکمان نکند ...................

هيوا
۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۵۱
brain عزیز سوالاتی که شما می پرسین اکثراً برای هر شخص در دوران جوانی و بلوغ بوجود می‌آید و طبیعتاً هر کس از راههای مختلف بدنبال جواب می‌گردد ، بهرحال به این نکته توجه کنید که عریزه شما یک میل طبیعی هستش و اگه بهر دلیلی از کنترل خارج شده است شما باید سعی در شناخت آن و کنترل منطقی داشته باشید نه نابود کردن و خسارت زدن به جسم بهمین دلیل با توجه به اینکه این مساله برای شما مهم و باید هر چه زودتر حل بشه من پیشنهاد می کنم حتماً با پزشک روانشناس مشاوره کنید و سعی کنید اصل مشکل را با وی در میان بگذارید و انشاءالله مشکل شما حل بشه

دوست من همیشه به یاد داشته باشید که وجود هر چیزی بطور طبیعی در جایگاه خود نه تنها بد نیست بلکه مفید هم هست ، و شما بهتره که بجای درمان اونم به روشی غیر منطقی از بوجود آمدن مشکل با رعایت نکات بهداشت فردی و روانی خودتون رو کنترل و با آگاهی و آموزش های بدست آمده به جنگ امیال سرکشتون برید و اونارو کنترل کنید ، در ضمن اینو بدونید که شما در مقابل مشکلات و فکر های مریض که به ذهن شما میاد باید به خدا پناه ببرید چیزی که در سریال اغماء در ماه رمضان دیدم ./

brain
۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۱۷
حتما همین کار را می کنم .................. ممنون از راهنمایی تان ..................
ولی قبلش یه چیزی بگم...من شنیده بودم که گیاهانی وجود دارند که میل جنسیمان را کمتر می کنند..........مثله کافور....این درسته ؟ اگه درسته گیاهی یا دارویی مثله کافور وجود دارد و
آیا مصرف زیادی کافور برای انسان ضرر دارد........؟اگه اطلاعاتی در این زمینه در اختیارم قرار دهید که چگونه و چقدر باید مصرف کنیم ممنو ن میشوم.....

brain
۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۲۳
brain

دوست من همیشه به یاد داشته باشید که وجود هر چیزی بطور طبیعی در جایگاه خود نه تنها بد نیست بلکه مفید هم هست ، و شما بهتره که بجای درمان اونم به روشی غیر منطقی از بوجود آمدن مشکل با رعایت نکات بهداشت فردی و روانی خودتون رو کنترل و با آگاهی و آموزش های بدست آمده به جنگ امیال سرکشتون برید و اونارو کنترل کنید ، در ضمن اینو بدونید که شما در مقابل مشکلات و فکر های مریض که به ذهن شما میاد باید به خدا پناه ببرید چیزی که در سریال اغماء در ماه رمضان دیدم ./

در رابطه با اینکه می گید باید به خدا پناه ببرم .....همه ی این رره ها رو رفتم نمیدونم چرا جواب نداده شاید از ته دل به خدا پناه نبردم دیگه نمی دونم باید چه جوری به خدا پناه برد من الان یه سالی میشه که این مشکلو دارم اولاش خیلی خوب کنترل می کردم ولی خیلی هم بهم فشار اومد خیلی زیاد ولی امسال دیگه مثله یه کسی که محدودش کنند تحت فشار زیاد یهو منفجر شدم و افسار از دستم ول شد...نمی دونم برای چی ..........

هيوا
۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۳۷
آدم نا امید در واقع دوست شیطانه و هر بلایی سرش میاد سعی کن که از شکست نترسی و فقط بررسی کنی ببینی چه اشکالاتی در کارت وجود داشته که نتیجه بد گرفتی اونارو اصلاح کن و دوباره شروع کن ، اگه با خودت رو راست باشی و اینکارو بکنی حتماً به نتیجه میرسی با خودت به این توافق برس که برای اینکه در مشکلات زندگی موفق و سر بلند باشی باید مبارزه کنی ، مبارزه با آگاهی و دانش و از راه علمی و در این مسیر همیشه باید نتایج رو پیگیری و با توجه به آن روش رو اصلاح کنی اگه با خودت به این نتیجه نرسی چه بسا مشکلات بسار بزرگتری در آینده انتظارتو دارند و طبیعی شما که از پس این مشکل ساده بر نیایی اون موقعه چه اتفاقی برات میفته در ضمن مشکلی که یکساله بوجود میاد مطمئن باش یکشبه حل نمیشه نیاز به ممارست و پشتکار داره سعی کن معایبی که این مساله بوجود مباره رو کامل آگاهی پیدا کنی و حتی بنویسی و همراه داشته باشی و هر چند مدت یه بار اونارو بخونی و همچنین تمام راهکارهایی پیشنهادی برای حل موضوع رو بررسی و در کنار هم به کار ببندی ایمان تو قوی و قوی تر کن و به خدا پناه ببر ، شاید باور نکنی اما نماز خوندن میتونه خیلی بهت کمک کنه و به مرور عطش تو کاهش بده و دیدتو باز کنه و مقاومتر بکنه ./

brain
۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۵۱
بابا من فقط مشکلم همینه
نمازم میخونم..........تازه راه حلشم میدونم چیه .................... من یه سال با اون راه حل و اینکه می گید به خدا پناه ببر ....تو اون یه سال تا دلتون بخواد از این کارا کردم ولی دیگه جواب نمیده یعنی خودم می خوام که جواب نده چون اونجوری خیلی بهم فشار میاد بعد یهو یه کار بدتر میکنم برا همینم به این فکر افتادم گرچه واقعا احمقانه هستش...............دیگه هم روم نمیشه با خدا حرف بزنم .......چون خیلی احساس شرم میکنم.......................