توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام، امتياز براي دانلود چيه؟
mona3000m
۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۰۵
سلام
من مونا هستم
تازه عضو اين سايت شدم
براي دانلود از بانك نرم افزار نياز به امتياز ميباشد و مثل اينكه موقع عضو شدن ب صورت پيش فرض داراي 29 امتياز ميباشيم. حالا كه يه نرم افزار دانلود كردم و امتيازم تموم شده چه جوري ميتونم امتياز به دست بيارم؟؟ راجع به امتياز هيچ توضيحي تو سايت نديدم :confused:
نیما
۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۳۰
توضیحات در مورد نحوه بدست آوردن امتیاز هست .. فقط کافیست مطلب بنویسید ، سیستم به صورت خودکار امتیاز شما را افزایش میده ..
hamintory
۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۰۷
حالا نمیشه یدون پست دادن امتیاز بدید.
پروژه رو زمین مونده!
من FEAcrack رو میخوام.70 امتیاز میخواد. خودم که نه دوستم. اگه میشه یه کاریش کنید.
علم معطل موندسا.
نیما
۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۵۳
یه تشکر کردم 30 تا اضافه شد ، خودتون هم 2-3 تا پست بنویسید 70 تا میشه ..
hbb
۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۰۸:۵۸
سلام
يه سوال: اگه يه نرم افزار را دانلود كنيم بعدش امتيازمونم كم ميشه؟ من به 400-500 امتياز برا دانلود بعضي نرم افزارها نياز دارم:o
آقا نيما شما يه دستي برسون مشكل ما حل بشه:):D
رهام
۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۰۸:۰۳
میبینم همه معطلع امتیاز هستند مثل من ؛خوب سر کاریم ها
نیما
۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۳۶
333 امتیاز دارید .. مشکل چیه ؟ .. اگر میخواهید دانلود کنید ، باید مطلب بنویسید تا امتیاز بگیرید ..
با اجازتون یه مطلب میگم شاید برام دانلود کردن خیلی منتظرم .
تصویر سازی ذهنی خلاقیت است ،خلاقیتی هم در دنیای درون وهم در دنیای بیرون؛ شما هم با تصویر سازی ذهنی اینو باور کنید که چارنبش براتون دانلود میکند اماوقت گل نی.....;)
وقت گل نی ممکنه شما از سایت اخراج بشی .. این تذکر آخره ..
مدیریت محترم سایت از حمایتتون متشکرم .