توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تو رو خدا یکی به من کمک کنه...
kamranmaleki
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۵۳
من امروز نرم افزار cmg رو دانلود کردم .....واقعا هم بهش نیاز دارم.....
بعد از دانلود با موفقیت unzip کردم .....ولی فایل set up یا exe نداره که نصب کنم ......
یکی یه راه حل به من بگه .....واقعا ممنون میشم ........
ممنون و خدا نگهدار .......
pingsft
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۱۲
باسلام
متاسفانه چون حجم نرم افزار بالاست،امکان دانلودش را ندارم.ولی اگر CMGک ر ک شده باشد،بعد از uNZIPکردن،معمولا چند فایل ZIP,RARدیگر ایجاد می شوند که باید آن ها را هم باز کنید تا فایل اجرایی شما آماده نصب شود.یعنی چند تا فایل فشرده داخل هم هستند که باید همه باز شوند.فکر کنم اینطوری مشکلتان حل شود.
در ضمن همون طور که جناب نیما در تاپیک نصب فایل دریافتی (http://forum.charnabsh.com/-charnabsh-t1114.html?p=4029#post4029)گفته اند،همراه هر برنامه یک فایل nfo. هست که با باز کردن آن داخل یک ادیتور میتوانید طریق نصب آشنایی پیدا کنید.
behzadhoseyni
۲۰ مرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۴۹
سلام آقا کامران
حقیقتش من خودم هم با این مشکل برخورد کردم. بعد کلی وقت گذاشتن آخر سر به راه حل رسیدم. اون میگم شاید اینجوری مشکلت حل بشه
بعد از این که پارت های مختلف نرم افزارو باز کردی و همشونو داخل یه فولدر ریختی (که البته خود نرم افزار وین زیپ یا رر این کارو برات می کنه) فایل های زیپ داخل فولدرو یکی یکی از حالت زیپ در ار، فایل های انزیپ شده شماره بندی شده رو اولیش کلیک کن شاید یک فایل زیپ هم داخل اون باشه رو اون هم کلیک کن، ادرس یه فایل ازت می خواد که با دکمه browse ادرس فایل شماره دو رو بهش بده، تا اخر این کارو بکن تا فایلات تموم بشه، اینجوری فایل نهایی دستت می رسه، بازهم مشکلی بود برام میل بفرست راهنماییت کنم. behzad_hoseyni@yahoo.com
rhosseiny
۲۱ فروردین ۱۳۹۰, ۲۲:۰۲
توجه کنید که اسم تمامی فایل های زیپ باید مشابه هم باشه. معمولا همه فایل های زیپ حجم یکسانی دارند بجز آخرین فایل!