توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار بازیابی اطلاعات هارد دیسک
زانيار
۱۸ شهریور ۱۳۸۶, ۰۱:۵۴
سلام
بچه ها خسته نباشید ، من یه مشکل خوردم که خیلی حالمو گرفته و نگرانم کرده راستش من روی سیستم خودم دو تا هارد دارم که یکیش رو بعنوان بانک اطلاعات گذاشتم و تمام اطلاعاتم رو از جمله فایل های مختلف روی اون دارم دیروز حین نصب ویندوز اشتباهی Mbr هارد دومم رو پاک کردم ، متاسفانه حالا برای بازگشت اطلاعاتم مشکل دارم چون اکثر نام فولدرها و فایلها رو با اسم فارسی گذاشتم و نرم افزارهای معمولی که اطلاعات بر می گردونند اسامی رو نامشخص و قاطی میارن ؟!!! خواهشن هر کی اطلاعات خوبی در مورد نرم افزاری که بتونه مشکل حل کنه داره پیغام بزاره . ممنون
امیرعلی
۱۸ شهریور ۱۳۸۶, ۰۳:۲۲
زانيار عزیز اگر مشکل را درست متوجه شده باشم،...
برای درست کردن mbr این راه ها را امتحان کنید.
بعد از اینکه وارد ویندوز شدید،بروی درایو های هاردی که مشکل داره کلیک راست کنید آخرین گزینه Properties را انتخاب کنید ، در نوار tools دکمه Check now را بزنید ، تیک گزینه Automatically fix file system errors را بزنید و بعد Start .
راه دوم :
استفاده از یک دیسک بوت win98 و اجرای دستور :
" FDISK.exe /MBR"
راه سوم :
اگر شما از هارد دیسک maxtor استفاده می کنید، برنامه maxblast 3 را از سایت maxtor دانلود کنید،و امتحان کنید که این برنامه توانایی کپی فایل های شما را بروی یک دیسک دیگر دارد یا خیر.
واین راه حل هم برای زمانی که هاردی که بوت winxp داخلش است دچار مشکل میشه.
1.دیسک بوت ویندوز xp را داخل درایو قرار بده.
2.کامپیوتر را restart کن تا با cd بوت بشه.
3.بعد از طی مراحل بوت،دکمه R رو بزنید تا وارد قسمت Recovery بشید.
4.درایوی که win بروی اون نصب بوده رو انتخاب کنید،اگر password داشته،وارد کنید.
5.بعد زمانی که console برای شما آماده دریافت دستور شد ، دستور fixmbr را تایپ و enter رو فشار دهید.
*در بعضی از موارد بعد از طی مراحل بالا لازم است که windows را repair کنید.
در آخر هم استفاده از نرم افزار هایی مانند Active Partition Recovery
و کلا از این نوع برنامه ها (که در سایت خودمان چندین نمونه وجود دارد)
مواردی که به ذهنم رسید رو گفتم امیدوارم مشکلتون با این روش ها حل بشه.
نیما
۱۸ شهریور ۱۳۸۶, ۱۲:۱۳
اگر فقط MBR هاردتون را پاك كرديد به كمك Norton Disk Doctor ( نسخه تحت DOS ) ميشه Master Boot Record ديسك سخت را دوباره از نو ساخت، فقط كافيه Norton Disk Doctor را اجرا كنيد و بعد از مدتي با يك ديالوگ سبز رنگ مواجه خواهيد شد كه خبر از پيدا شدن پارتيشنهاي شما ميدهد.
در اين مورد اگر HirenBootCD را داشته باشيد كار خيلي ساده است، HirenBootCD مجموعه است از برنامههاي ريكاوري، پارتيشن بندي، تست سيستم، ضدويروس و ... كه تحت يك CD Bootable گردآوري شده است، شما با Boot كردن سيستم با اين ديسك ميتوانيد در همچين مواقعي سيستم را به راحتي بازيابي كنيد
از آدرس زير هم ميتوانيد محتويات ديسك Hiren را مشاهده كنيد و هم دانلود كنيد :
http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki
برنامههاي ريكاوري موجود در اين مجموعه :
Active Partition Recovery 3.0
Active Uneraser 3.0
Ontrack Easy Recovery Pro 6.10
Winternals Disk Commander 1.1
TestDisk 6.8b
Lost & Found 1.06
DiyDataRecovery Diskpatch 2.1.100
Prosoft Media Tools 5.0 v1.1.2.64
PhotoRec 6.8b
همچنين در قسمت بانك نرم افزار سايت هم فكر كنم بيش از 20 نرم افزار بازيابي اطلاعات وجود داشته باشه ... بر روي بانك نرم افزار چارنبش كليك كنيد در قسمت نرمافزارهاي رايانه عبارت recovery را جستجو كنيد
زانيار
۱۹ شهریور ۱۳۸۶, ۰۱:۱۲
رفقا هم ممنون برای راهنمایتون من یه هارد دیگه آوردم و همین بلا رو سرش آوردم و سعی کردم با روشههای که گفتید مشکل حل کنم بله پارتیشن بر میگرده و همین طور اطلاعات اما مشکل اینجاست اطلاعات با اسم فارسی بر نمیگرده با اینکه بر میگرده اما محتویات فایل قابل استفاده نیست ؟ اگه مشکل فایل فارسی رو کنار بگذاریم راه حل اول نیما جان از همه بهتر و بی دردسر و راحتر بود بازم از هر دوتاتون ممنون
هيوا
۱۹ شهریور ۱۳۸۶, ۱۷:۴۱
زانیار جان ، چندی پیش مشابه این مشکل برای منم رخ داد روشهای نیما صحیح است ، یه راه دیگه هم وجود داره از بین نرم افزار هایی که اطلاعات پارتیشن رو بر میگردونه یه نرم افزار هستش که هم از سرعت بالاتر و هم میتونه فایل و فولدرهای شما رو که با زبان فارسی نامگذاری شده برگردونه که من خودم این نرم افزار کامل تست کردم و چیزی حدود 200 گیگا بایت اطلاعات باهاش برگردوندم که اکثراً اسم فولدرها و نام فایلها فارسی بود .
این نرم افزار اسمش هست DATA Recovery و محصول شرکت EASEUS هستش و کار کردن باهاش بسیار راحته امیدوارم مشکلت حل بشه
زانيار
۱۹ شهریور ۱۳۸۶, ۱۸:۲۶
ممنونم فقط من این برنامه رو پیدا نکردم لطفاً اگه میشه اونو یا برام میل کنید یا در بانک سایت قرار بدین تا هم من هم دوستای دیگه ای که خدای ناکرده به مشکل مثل این برخورد می کنند بتونن استفاده کنند .
نیما
۱۹ شهریور ۱۳۸۶, ۲۲:۵۱
عبارت GetDataBack را در بانك نرم افزار جستجو كنيد، نسخه NTFS و FAT نرم افزار GetDataBack را خواهيد يافت، اين نرمافزار يكي از پيشرفتهترين و حرفهاي تري نرمافزارهاي بازيابي اطلاعات است، كم حجم و بسيار پرقدرت، به صورت كلي اگر روي محلي كه ميخواهيد فايلي را بازيابي كنيد، تغييراتي ايجاد كنيد و يا فايلي كپي كنيد، Sector ها Overwrite خواهند شد و در اين صورت كار بازيابي بسيار سخت خواهد بود
امیرعلی
۱۹ شهریور ۱۳۸۶, ۲۲:۵۲
زانیار عزیز بزودی این نرم افزار در آرشیو سایت قرار خواهد گرفت.
box_1368
۱۲ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۳۸
با سلام خدمت دوستان عزیز
غرض از مزاحمت دوتا سوال مهم داشتم:
1.چهار روز پیش سیستم خودم رو بعد ازسه سال با آب شستم (فقط مادربورد.پاور.کارت گرافیک.رم بعد ازینکه درهوای چهل درجه ی بندرعباس کاملا خشک شد "من دوتا هاردیسک روی سیستم دارم یکی 160ودیگری 500 گیگ "وقتی سیستم رو جمع کردم هارد 160 که ویندوزروی اون نصب بود بالا اومد اما هارد 500 اصلا بالا نمی ایاد
2.کارهایی که انجام دادم
باطری مادربورد +رم رابرای مدت چند دقیقه اوردم بیرون جواب نداد
کابل های دوتا هارد باهم عوض کردم بازهم جواب نداد
روی یه سیستم دیگه هم امتحان کردم باز هم بالا نیامد
راستی جالبه بدونید زمانی که بایوس بالامیاد کاملا هارد 500 شناسایی شده اماروی ویندوز بالا نمی یاد
حالا بک اپ هم ندارم شما می گید باید چه کارکنم
راستی هارد 500 رو اصلا پارتیشن بندی نکرده بودم
قبلا ازهمگی شما تشکر می کنم
کامپیوتر رو با آب تمیز کردید ؟ ... برام عجیبه که چطور سیستم روشن شده ..
اگر هارد هم با آب تماس داشته که دیگه ...
برای تمیز کردن قطعات الکترونیکی باید از اسپری خشک استفاده کنید .. همه فروشندگان قطعات الکترونیکی میفروشند ..
چند وقت دیگه هم مادربردتون و سایر قطعات احتمالا زیاد زنگ میزنه ..
box_1368
۱۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۱۶
کامپیوتر رو با آب تمیز کردید ؟ ... برام عجیبه که چطور سیستم روشن شده ..
اگر هارد هم با آب تماس داشته که دیگه ...
برای تمیز کردن قطعات الکترونیکی باید از اسپری خشک استفاده کنید .. همه فروشندگان قطعات الکترونیکی میفروشند ..
چند وقت دیگه هم مادربردتون و سایر قطعات احتمالا زیاد زنگ میزنه ..
دوست عزیز این بار اول که نیست
هاردم که با اب نشستم فقط موارد بالا رو حالا که تمامی اطلاعاتم از توی هارد 500 پرید اگه لطف کنید یه ریکاوری خوب درحد تیم ملی برام بذارید ممنون می شم
از Recuva استفاده کنید :
http://www.piriform.com/recuva
box_1368
۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۱۴
اقایی به مولا از ریکاوریت ممنون واقعا درحد تیم ملی بود
i love u somuch