PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نرم افزار

aidin-m2
۳ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۰۶
اخرین ورژن
youtube downlaoder +crack

نیما
۳ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۵۳
من پیشنهاد میکنم با Internet Download Manager این کار را انجام دهید ، با عبور ماوس از روی فایل تصویری درحال پخش کلید Download with Internet Download Manager روشن خواهد شد و به راحتی میتوانید فیلم موردنظر را دانلود کنید . این برنامه یکی از Download Manager ها است و هم میتوانید از سایتهایی که فیلم مثل Youtube فایل دانلود کنید.

آخرین نسخه Internet Download Manger به همراه کرک از اینجا دانلود کنید.

http://www.easy-share.com/1904553079/Internet.Download.Manager.v5.16.3.WinALL.Incl.Keyg en.and.Patch-BRD.rar

pingsft
۴ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۴۹
با سلام

دوست عزیز،شما می توانید از برنامه های مشابهی در این زمینه استفاده کنید.
درحال حاضر،نرم افزار های زیر برای دانلود فیلم از youtubeدر بانک نرم افزار موجود می باشند:
YoutubeGet.v4.3.Win2kXP2k3Vista.Regged
E.M.Youtube.Video.Download.Tool.v2.30.Winall.Crack ed
4U.Download.YouTube.Video.v1.5.2.WinALL.Regged
YoutubeGet.v4.4.WinAll.Regged
YoutubeGet.v4.5.Win2kXP2k3Vista.Regged
Gogago.YouTube.Video.Downloader.v1.0.3.WinAll.Crac ked

همچنین اگر کاربر Firefox هستید،می توانید افزونه VideoHelperرا از سایت برنامه دانلود کنید.
این افزونه در اکثر سایت ها،جواب میدهد و به وسیله آن می توانید حتی لینک های wmvرا هم سریعا دانلود کنید.

البته آسان ترین راهی که من از آن استفاده می کنم و به شما هم پیشنهاد می کنم،این است که به سایتwww.keepvid.comرفته و فقط در قسمت بالای صفحه لینک ویدیو ی مورد نظر را وارد کنید.
این روش چنید مزایا دارد از جمله:
-نیازی به نرم افزار خاصی ندارد و درهرکامپیوتری می تواند سریعا وبدون دانلود استفاده شود.
-این برنامه دو لینک از ویدیو با پسوند هایFlvو mp4قرار می دهد که از لحاظ کیفیت متفاوت اند.
-از همین سایت می توانید نرم افزار های تبدیلFlvرا دریافت کنید.
-رایگان است و به ثبت نام در سایت نیازی نیست.