PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درآمد با دو تا چرخ ؟!!!

هيوا
۱۷ شهریور ۱۳۸۶, ۱۷:۰۱
حمل مسافر با موتور سیکلت قاعدتاً باید در زمره بیکاری پنهان مثل کوپن فروشی و ... باشد . البته من هم یادم نمی یاد و از گذشتگان هم نشنیده ام که موتور سورای ، برای ارتزاق مسافر جابجا کند ولی حالا ، موتور سورهای تهرانی این کار را نه تنها انجام داده بلکه کرایه قابل توجهی از مسافر می گیرند .

حکایت آن شهروند تهرانی به نقل از یکی از روزنامه هاست که میگفت (( چند روز پیش برای اینکه بتوانم از ترافیک فرار کنم مجبور به استفاده از یکی از این موتورسوارها شدم . به مقصد که رسیدم ، راننده موتور از من چهارهزارتومان کرایه خواست ، وقتی به او اعتراض کردم به شوخی گفت : قیمت اتحادیه است ، دیگر ؟!!! )) اصلاً تعجب نکنید وقتی شهر شلوغ باشد و وسائط نقلیه عمومی کم ، مردم به موتور سوارها هم فرصت میدهند تا با حمل مسافر کار و کاسبی برای خودشان راه بیاندازند و شما میشنوید این روزها در تهران و سایر شهرهای بزرگ هم ، مسافر کش های موتوری ، راه افتادند و عنقریب به صورت علنی ، دفتر و دستکی علم کرده و به قول آن مسافر کش موتور ، داعیه ی داشتن اتحادیه هم بکنند .

شوخی یا جدی ، وقتی کار نیست مسافر کشی با موتور هم می شود یک شغل ، یکی از دوستان میگفت جدیداً پیک بانوان هم به راه افتاده !!!!!

امیرعلی
۱۷ شهریور ۱۳۸۶, ۱۷:۳۱
هیوا جان این نوع مسافر کشی با موتور در مرکز شهر بسیار مورد توجه است و کارو کاسبی بسیار پر درآمدی شده،در تهران خیابان جمهوری زیر پل حافظ همیشه 30 تا 40 تا موتور سوار برای مسافر مانند تاکسی گوشه پل پارک کردند.

نیما
۱۷ شهریور ۱۳۸۶, ۱۸:۳۱
ديروز بود كه يك پيك موتوري بابت طي كردن مسيري در حدود 100 متر براي وصول يك چك از من 2000 تومان گرفت !!

اگر درآمد با موتور را با تاكسي تلفني مقايسه كنيد، حداقل درآمد يك پيك موتوري 3 برابر تاكسي تلفني است، تازه بدون هيچ نوع سرمايه فقط با يك موتور 300 توماني