PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كمك در باره نرمافزار

mohammad924
۱۵ شهریور ۱۳۸۶, ۰۰:۵۷
دوستان عزيز من دنبال نرم افزاري ميگردم كه بتونه فايل بين رو باز كنه و بشه تغيراتي در ان بدهيد اگه كسي مي تونه به من كمك كنه خيلي ممنون هستم و يك توضيح هم بده

چارنبش
۱۵ شهریور ۱۳۸۶, ۱۲:۴۸
اگه منظورتون از فایل بین فایل باینریه، باید بگم که یکی از قویترین ابزارهای ویرایش فایلهای باینری نرم افزار WinHex است. برای توضیحات میتونید وب سایت www.x-ways.net/winhex رو ببینید. آخرین ورژن این نرم افزار توی بانک سایت موجوده. در قسمت نرم افزارهای رایانه ای بانک سایت کلمه WinHex رو جستجو کنید.

محسن نوروزی
۱۵ شهریور ۱۳۸۶, ۱۳:۰۳
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم، فایل bin یا cue/bin که یه نوع ایمیج هست مورد نظرتونه.
شما همه انواع ایمیج‌ها رو با نرم‌افزار IsoBuster می‌تونید باز کنید. حتی اگه فایل‌های داخل ایمیج مخفی شده باشند یا دارای قفل باشه یا CD خیلی خش داشته باشه این نرم‌افزار جواب می‌ده ، واقعا نرم‌افزار مفیدی هست.
اگه هم می‌خواهید این ایمیج رو روی سی دی رایت کنید، نرم‌افزار CDRWIN این‌کار رو به خوبی انجام می‌ده.
ضمنا از نوع ایمیج cue/bin معمولا تو مراحل قفل‌گذاری روی CD استفاده می‌شه و می‌تونید توسط نرم‌افزار UltraIso از این نوع ایمیج ایجاد کنید.
امیدوارم که منظورتون رو درست متوجه شده باشم