توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمکم کنین
mohsen60
۲۴ اسفند ۱۳۸۷, ۲۲:۰۵
سلام خوبین برو بچ
می گم کی می تونه یه نرم افزاری ترفندی چیزی برای اینکه بتونم روی سی دی قسمت هایی که خودم دوست می دارم را رایت کنم یا اینکه بسوزونم فقط قسمت های دلخواهم را معرفی کنه؟
بچه ها من لیبل نمی خوام این یادتون باشه فقط روی قسمت اصلی سی دی که دیتا رایت می شه می خوام ممنون کمکم کنین :(
باید CD-Writer مخصوص داشته باشید ، یا CD-Writer های Yamaha F1 که دیگه تولید نمیشه ، یا رایترهای جدید که Lightscribe دارند و با کمک نرم افزار مخصوص میشه یک تصویر را روی CD یا DVD حک کردن
mohsen60
۲۵ اسفند ۱۳۸۷, ۰۲:۲۷
خوب آخه چه نرم افزاری من اون نرم افزار را می خوام؟؟؟؟:confused:میشه اسم نرم افزار را بگی
سوال شما 2 تا جواب داره ، آیا میخواهید یک تصویر را روی CD یا DVD حک کنید ، یا اینکه میخواهید دیتا مثلا از وسط CD رایت بشه ( منظورم این هست که اگر به CD نگاه کنید اون قسمتی که اطلاعات رایت شده از مرکز دیسک شروع میشه )
جهت اطلاعات بیشتر و دریافت نرم افزار به این سایت مراجعه کنید :
http://www.lightscribe.com
ولی همانطور که گفتم اگر DVD-Drive شما Lightscribe نباشه امکانپذیر نیست
mohsen60
۲۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۷:۱۳
من می خوام قسمتهای دلخواهما رایت کنم تصویر یا نوشته روی قسمت رفلکس باشه فرق نمی کنه چی باشه
LightScribe برای چاپ Label روی DVD
برای کشیدن طرح در قسمتی که اطلاعات رایت میشن باید از رایترهایی استفاده کنید که DiskT@2 دارند
شکل اش هم اینطوریه :
http://journal.mycom.co.jp/news/2002/06/03/09bl.jpg
فقط بعضی رایترهای Yamaha و Pioneer میتوانند این کار را انجام دهند، مثل Yamaha F1 خیلی هم کم گیر میاد ، فقط LightScribe هست که اون هم در قسمتی که Label دیسک هست چاپ میکنه
mohsen60
۲۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
خوب دوست من این رایتر ها که گفتی می تونن کاری که من می خوام انجام بدن یا مثل لات اسکریب فقط لیبل میزنن؟
بعد این تصویری که روی رفلکس سی دی خورده که گذاشتی سی دی در حالت عادی بوده یا اینکه سی دی را بر عکس گذاشتن بعد تصویر را روش حک کردن؟:confused:
Lightscribe روی سی دی تصویر حک میکنه و دیسک مخصوص هم میخواد ، ( جایی که Label دیسک هست )
ولی اون رایتر Yamaha که گفتم همون جا که DATA رایت میشن تصویر را حک میکنه ، اول اون چیزی را که میخواهید رایت میکنید بعد از اون هم تصویری یا نوشته که دوست دارید را مینویسد
من خیلی وقت پیش از این Yamaha F1 ها داشتم فروختم اش به یکی از دوستان و بعد از مدت تقریبا 5 سال هنوز مثل ساعت کار میکنه
mohsen60
۲۶ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۰۹
الان توی بازار هست؟:confused:
mohsen60
۲۶ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۲۰
بعد یه چیزی این رایتر yamaha هم سی دی مخصوص می خواد؟اسم سی دیش چیه
نه CD مخصوص نمیخواد ، فقط باید از سی دی هایی استفاده کنید که زمینه تیره دارند که تصویر خوب و پر رنگ دیده بشه ، Yamaha F1 که دیگه نو اش توی بازار ایران نیست ، یک مدل Pioneer هم این کار را میکنه که من مدل دقیق اش را نمیدونم
mohsen60
۲۹ اسفند ۱۳۸۷, ۲۳:۰۵
خوب من هرچی گشتم گفتن که pioneer فقط لیبل میزنه ؟میتونی مدلشا بهم بگی ؟:(
مرسی راستی نیما جان عیدتونم مبارک داداشی
والا متاسفانه F1 که دیگه تولید نمیشه ، دست دوم اش گیر میاد ، شما دنبال Yamaha F1 باش ، اون مدل Pioneer هم دیگه گیر نمیاد
چون الان اکثر مدلها Lightscribe دارند و Label رایت میکنند دیگه کسی به فکر این نیست که طرحی را خود قسمت دیتا چاپ کنه ...
mohsen60
۳ فروردین ۱۳۸۸, ۰۲:۵۱
پس یعنی من می تونم دست 2 yamaha را پیدا کنم؟ کسی را شما سراغ ندارین که داشته باشه؟:confused:
نیما
۳ فروردین ۱۳۸۸, ۰۳:۰۰
والا من کسی را نمیشناسم که داشته باشه ، حالا چرا میخواهید روی CD شکل بکشید ؟ ، نمیشه LightScribe بخرید و پشت CD این کار را انجام دهید
نیما
۳ فروردین ۱۳۸۸, ۰۳:۱۱
من یک مقدار گشتم و جایگزین آنرا پیدا کردم
http://www.dvd-recordable.org/wwwimgs/media/reviews/labelflash/LabelFlash_2.gif
برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید : http://labelflash.jp
به این تکنولوژی LableFlash گفته میشه ، که جایگزین DiscT@2 یاماها شده ، هم پشت دیسک مینویسه هم روی دیسک مثل عکس بالا
mohsen60
۸ فروردین ۱۳۸۸, ۱۱:۲۴
خوب آخه من یه پروژه دارم که استادم ازم این کارا خواسته + اینکه خواسته در مورد مکانیزم رایت سی دی و حتی درمورد رایترها و حتی مراحل تولید سی دی تحقیق کنم . من هیچ کاری نکردم
و به امید حرفای شما می خوام برم جمهوری ببینم چیکار می تونم بکنم:( امیدوارم حرفاتونا بتونم جامعه عمل بپوشونم بهش.
راستی این مدل pioneer پیدا میشه؟
نیما
۸ فروردین ۱۳۸۸, ۱۳:۳۵
بگویید رایتری میخوام که LableFlash داشته باشه ، این رایترها با رایترهای معمولی از نظر سخت افزار کاملا متفاوت هستند ( یعنی با Resolution بالاتری رایت میکنند ) ، لنز قویتری دارند، محوری که لنز روی آن حرکت میکنه هم قویتر و دقیق تر از رایترهای معولی است ، رایتر LightScribe فقط پیشت دیسک رایت میکنه ها ! شما باید به دنبال LableFlash باشید
LabelFlash فقط برای مارکهای زیر هست :
NEC , Pioneer , Teac , Philips , Toshiba
mohsen60
۸ فروردین ۱۳۸۸, ۱۷:۰۴
مرسی نیما جان امیدوارم با همه راهنماییات بتونم تحقیق خوبی انجام بدم :) اگه بازم چیزی پیدا کردی بهم خبر بده