بازگشت   تالارهای گفتگوی چارنبش > مديريت سايت > اخبار و قوانين سايت

اخبار و قوانين سايت
در اين قسمت اخبار و تازه‌هاي سايت منتشر خواهد شد

اطلاعات و اعلانات

میهمان عزیز خوش آمدید
جهت ثبت نام و استفاده از امکانات سایت ما اینجا کلیک کنید
تالارهای گفتگوی چارنبش، بزرگترین بانک نرم افزار ایران، دارای 600 گیگابایت کتاب و نرم افزارهای رایانه و موبایل جدید میباشد
آخرین به روز رسانی بانک نرم افزار در تاریخ 1 فروردین 88 انجام شد
جهت استفاده از بانک نرم افزار ابتدا در سایت ثبت نام کرده و جهت مشاهده سایر جزئیات اینجا کلیک کنید

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش

چرا چارنبش ؟
قدیمی ۲۰ شهریور ۱۳۸۶, ۱۷:۰۳   #1
چارنبش
مدير سايت

چارنبش آنلاین نیست.
امتياز دانلود : 11.37
 تشکرها: 125
 تشکر شده 226 بار در 50 ارسال
پیش فرض چرا چارنبش ؟

شاید براتون سوال پیش اومده باشه که چرا اسم سایت رو چارنبش گذاشتیم و هدفمون از ایجاد این سایت چیه؟ چرا یک بانک نرم افزاری به این بزرگی برای سایت فراهم کردیم. چرا به جای اینکه لینک مستقیم برای فایلها بدیم، اون ها رو ایمیل میکنیم....
من و بقیه مدیرا سعی میکنیم توی این تاپیک کم کم جواب این سوال و بقیه سوال ها رو بدیم.
اول بگم که چرا بانک نرم افزار و کتاب برای سایت ایجاد کردیم:
شاید بارها براتون پیش اومده باشه که به یه کتاب یا نرم افزار احتیاج پیدا کرده باشید و مجبور شده باشید تا بازار برید و کلی پول بدید و بعضی وقتها هم پیدا نکنید، یا پیدا کرده باشید ولی بعد از چند روز ورژن جدیدش اومده باشده یا توی اینترنت دنبال اون جستجو کرده باشید و یا پیدا نشده یا اگر پیدا شده لینکش خراب بوده و...
این بانک همه این مشکلات رو حل میکنه. اما شاید مهمترین ويژگی این بانک اینه که از ویروسی شدن دستگاهتون جلوگیری میکنه. اغلب این سایتهایی که کرک داخلشون هست معمولا کرکاشون آلوده به انواع بدافزارها ( ویروس، تروجان و جاسوس و تبلیغات ناخواسته ) هستند. و رفتن به این سایتها همان و ویروسی شدن همان. درحالیکه بانک ما از این نظر مطمئنه. ضمنا سعی کردیم و خواهیم کرد که این بانک از هر نظر کامل و به روز باشه تا بتونه خیلی از نیازهای نرم افزاری شما رو رفع بکنه. من این رو مهمترین ويژگی این بانک میدونم. بعدا راجع به بقیه سوالها هم مینویسم....
4 کاربر جهت ارسال اين مطلب از چارنبش تشکر کردند
(۱۸ خرداد ۱۳۸۷), bsflasher (۱ آذر ۱۳۹۰), lucifer (۲۷ فروردین ۱۳۸۹), محسن نوروزی (۲۰ شهریور ۱۳۸۶) امیرعلی

قدیمی ۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۳:۲۲   #2
lucifer
تازه وارد

lucifer آنلاین نیست.
امتياز دانلود : 0.6
 تشکرها: 1
 تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

ممنون از شما ها ولی من یه سوال داشتم و اون اینکه من خیلی کتاب و فایلهای pdf در مورد رشته خودم دارم و می تونم اونا رو در اختیارتون بذارم که بقیه هم رشته ایهام یا باقی علاقه مندان ازش استفاده کنن ( رشته مهندسی صنایع) فقط نمی دونم چه طوری این کارا انجام بدم لطفا راهنماییم کنین چون من یه عضو جدیدم
باتشکر از زحمات بی دریغتون.
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش